Концерт Міші Крупіна та опера "Дон Паскуалє": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Концерт Міші Крупіна та опера "Дон Паскуалє": куди піти в Одесі у п'ятницю і цими вихідними.

Концерт Міші Крупіна та опера "Дон Паскуалє": куди піти в Одесі у п'ятницю і цими вихідними. Фото ілюстративне: facebook.com/vezde.guru

Дозвілля та їжа
24 квiтня 17:19

У найближчі три дні в Одесі виступить Михайло Крупін, покажуть оперету "Принцеса цирку" та відбудеться прем'єрний показ опери "Дон Паскуалє".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МЮЗИКЛ "ВІЙ"

Мюзикл "Вій".Мюзикл "Вій". Фото: on.od.ua

Вистава за мотивами знаменитої повісті Миколи Гоголя. Організатори зазначають, що цей спектакль здивує глядачів масштабними костюмованими сценами, неймовірними трюками та спецефектами, піснями та танцями. Містика в цій історії поєднується із веселощами та замальовками на тему козачого побуту. Хомі Бруту треба провести біля труни відьми три ночі... Фінал цієї історії буде непередбачуваним.

У 2005 році ця постановка перемогла в номінації "Найкраща вистава року" у конкурсі, проведеному редакцією журналу "Афіша Одеси".

Діти віком до трьох років можуть потрапити на виставу безкоштовно, проте без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на виставу допускають неповнолітніх не молодше 16 років.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 26 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

ОПЕРЕТТА "ПРИНЦЕСА ЦИРКУ"

Оперета "Принцеса цирку".Оперета "Принцеса цирку". Фото: on.od.ua

Оперета за однойменним твором Імре Кальмана.

За сюжетом, до молодої героїні залицяється літній, але впливовий чоловік. Отримавши відмову, цей залицяльник вирішує помститися дівчині та відправляє до неї під виглядом багатого нареченого Містера Ікс. Героїня закохується, а от щоб дізнатися, якими наслідками це для неї обернеться, варто відвідати театр.

На глядачів чекає яскрава вистава з музикою, запальними танцями, строкатими костюмами, загадковими фокусами і спритними акробатичними трюками.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 квітня о 18:00 та 27 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 450 гривень

КОНЦЕРТ НАЦІОНАЛЬНОГО ОДЕСЬКОГО ФІЛАРМОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ

Національний одеський філармонічний оркестр.Національний одеський філармонічний оркестр. Фото ілюстративне: culturemeter.od.ua

Національний одеський філармонічний оркестр презентує нову музичну програму. Упродовж вечора глядачі почують твори Антоніо Вівальді, Георга Телемана, Фріца Крейслера, Берніс Петкере, Євгена Станковича.

Колектив Одеської філармонії вже давно зарекомендував себе як один із найкращих оркестрів України. Також музиканти успішно виступали на трьох континентах у 16 країнах світу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 26 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ОПЕРА "ФЛОРІЯ ТОСКА"

Опера "Флорія Тоска".Опера "Флорія Тоска". Фото: operahouse.od.ua

Опера Джакомо Пуччіні. Лібрето Луїджі Ілліки та Джузеппе Джакози за однойменним твором Віктор'єна Сарду. Драматичні події розгортаються в Римі, у червні 1800 року. Саме в цей період відбувається важлива битва армії Наполеона та австрійської армії при Маренго. Завдяки прибулому підкріпленню Наполеон вириває перемогу. Після цих подій французи на 14 років стають володарями Риму... Вистава триває дві години 40 хвилин.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 26 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 520 гривень

КОНЦЕРТ "ЧОРНЕ І БІЛЕ"

Альбіна Шумакова та Андрій Чорний.Альбіна Шумакова та Андрій Чорний. Фото: concert.ua

Програма одеситки Альбіни Шумакової. Цього вечора пісні та мелодії її авторства прозвучать у супроводі камерного оркестру Will-o'-the-wisp та Оркестру Андрія Чорного. Під час виконання програми на одній сцені зберуться понад 40 музикантів, артисти хору та солісти. Для глядачів прозвучать емоційні та енергійні композиції у стилі симфонічного року.

Альбіна Шумакова – композитор та піаністка, багаторазова лауреатка всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Її фортепіанна програма здобула Гран-прі конкурсу в італійському Тревізо. Також Альбіна Шумакова відкривала осінній сезон у філармонії на одній сцені з Хобартом Ерлом.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 27 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 450 гривень

КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОГО ДУЕТУ ОЛЬГИ БЕГУНОВОЇ І ЖАНЕТТИ МІССОН

Фортепіанний дует Ольги Бігунової та Жаннети Міссон.Фортепіанний дует Ольги Бігунової та Жаннети Міссон. Фото: filarmonia.odessa.ua

Вечір фортепіанної музики. Дует Ольги Бегунової та Жанетти Міссон існує вже понад 20 років, є лауреатом міжнародних конкурсів та володарем Гран-прі на Міжнародному конкурсі у Польщі. У репертуарі дуету музика бароко, романтизму, класицизму та сучасні композиції.

Художній керівник та диригент – заслужений артист України Ігор Шаврук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 27 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ МИШІ КРУПІНА

Відео: YouTube-канал "КОРУПЦІЯ"

Виконавці відомих хітів "До краю світу", "Перша леді", "Фам фаталь" – Міша Крупін та гурт "Корупція" – виступлять в Одесі.

З початку повномасштабної війни Михайло Крупін став волонтером. Він організовує збори для ЗСУ, за допомогою концертної діяльності купує автомобілі та особисто відвозить їх на передову, допомагає з військовою амуніцією та іншими необхідними атрибутами нашим захисникам на Харківському, Запорізькому, Донецькому та інших напрямках.

Після повномасштабного вторгнення РФ музикант не лише переклав на українську усі відомі хіти проєкту "Корупція", а й почав писати рідною мовою нові пісні.

ДЕ: BEERTEKA, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 27 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 700 гривень – фан чи столик подалі від сцени; 1 000 гривень – покращений фан, ближче до сцени; 1 200 – супер-фан, найближче до сцени місце. Дізнатися більше про квитки та столики можна за телефоном +38 063 38 38 888. Після покупки квитка на сайті, потрібно зателефонувати, щоб вибрати місце.

МЮЗИКЛ FOREVER YOUNG

Театр ляльок.Театр ляльок. Фото: ua.igotoworld.com

Прем'єра комедійного мюзиклу. Герої вистави знайшли рецепт вічної молодості. Це не чарівний еліксир і не ліки, а мистецтво театру та музики. Дія відбувається в елітному пансіонаті для ветеранів сцени, колишніх зірок та кумирів публіки, але справжні актори незалежно від того, скільки їм років, колишніми не бувають. У підсумку герої перетворюють розмірений побут пансіонату на феєрверк курйозних, ексцентричних та комедійних подій під мелодії хітів світової естради в новому живому виконанні.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 27 та 28 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

ОПЕРА "ДОН ПАСКУАЛЄ"

В Одесі відбудеться прем'єра опери "Дон Паскуалє".В Одесі відбудеться прем'єра опери "Дон Паскуалє". Фото:

Прем'єра комічної опери-буфи Гаетано Доніцетті. Лібрето Джованні Руффіні на основі лібрето Анджело Анеллі "Сер Марк Антоніо".

В основі сюжету любовний трикутник між сварливим Доном Паскуалє, його юним спадкоємцем Ернесто та привабливою молодою вдовою Норіною. У шедеврі італійського композитора поєдналися фіктивний шлюб, сімейні інтриги, обман та щирі почуття.

Організатори зазначають, що це буде феєрія у виконанні провідних солістів, хору та оркестру театру. У виставі задіяні масштабні декорації, ексклюзивні костюми, сучасна сценографія, відеоінсталяції та світлові ефекти.

Опера складається з трьох дій, виконується з одним антрактом, триває дві години 20 хвилин.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 28 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 160 до 610 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах