Вистава "Третій зайвий" та концерт Олі Полякової: куди піти в Одесі наступного тижня

Вистава "Третій зайвий" та концерт Олі Полякової: куди піти в Одесі наступного тижня.

Вистава "Третій зайвий" та концерт Олі Полякової: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: odessa.comments.ua

Дозвілля та їжа
11 травня 15:50

Найближчими будніми днями в Одесі виступить Оля Полякова, покажуть спектакль "Третій зайвий" та відбудеться концерт бандуристів.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ОЛІ ПОЛЯКОВОЇ

Відео: YouTube-канал Оля Полякова

У рамках туру містами України співачка Оля Полякова виступить в Одесі із презентацією абсолютно нової концертної програми "Все буде добре", яку з аншлагами презентувала наприкінці березня у Києві.

Усі пісні прозвучать українською мовою. Глядачі почують і вже знайомі хіти "Шльопки", "Королева ночі", "Номер один", "Рай на землі", і треки з нового альбому, який співачка презентує найближчим часом. Режисером шоу виступив Герман Нєнов.

"Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, які стали невід'ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, перекладеним українською мовою", – зазначає виконавиця.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 2 500 гривень

КОНЦЕРТ "ХВИЛИНИ ЩАСТЯ"

В Одесі відбудеться концерт "Хвилини щастя".В Одесі відбудеться концерт "Хвилини щастя". Фото ілюстративне: concert.ua

Велика музична програма із хітів популярної музики. На сцену цього вечора вийдуть лауреати міжнародних конкурсів Сергій Ясинський (саксофон), Олексій Кузьменко (флейта), Микола Самсонов (акордеон), Людмила Третяк (сопрано), Артем Грахно (баритон). Концертмейстер – Анастасія Северюхіна. Лектор-музикознавець – Дмитро Пінчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 15 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРЕТІЙ ЗАЙВИЙ"

Вистава "Третій зайвий".Вистава "Третій зайвий". Фото: exclusive.ua

Іскрометна комедія положень. Головними героями є він, вона і "третій зайвий". Але чи той жених і чи та наречена? Том чи Білл? Джулі чи Джуді? Чи є відповідь? Як можна прокинутися в день свого власного весілля в ліжку з чудовою незнайомкою? Відповіді на ці запитання глядачі дізнаються під час вистави.

Організатори відзначають, що сюжет розвивається зі швидкістю світла, не відпускаючи ні на мить і змушуючи сміятися крізь сльози.

Відео: YouTube-канал "ТЕ-АРТ"

В ролях:

  • Ганна Кошмал – зірка серіалу "Свати", спектакль "Дівочник" та "Вірні дружини";
  • Ксенія Вертинська – зірка серіалу "СідорЕнки та СідОренки", спектакль "Дівочник" та "Вірні дружини";
  • заслужена артистка України Астрая;
  • Дмитро Соловйов;
  • Дарія Петрожицька – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Папік";
  • Володимир Гладкий.

Режисер – Влада Білозеренко. Продюсер – Тетяна Єдемська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ БАНДУРИСТІВ

Бандура.Бандура. Фото ілюстративне: shpalta.media

Різноманітна музична програма у виконанні молодих талантів – учнів музичної школи №2 імені Глазунова. Організатори зазначають, що бандура може бути водночас войовничою та ліричною, грайливою та суворою. Ведуча вечора – Юлія Чернявська.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ДВІ СМУЖКИ АБО ПОДВІЙНА СУЦІЛЬНА ЛЮБОВІ"

Вистава "Дві смужки або подвійна суцільна любові".Вистава "Дві смужки або подвійна суцільна любові". Фото: artkvadrat.com

Комедія театру "Чорний квадрат" про стосунки та вагітність. Рано чи пізно, очікувано чи ні, але у житті практично кожної пари з'являються дві смужки. Для одних – це символ двох життів, що йдуть паралельно, для інших – перекреслені відносини. Як би там не було, ця подія поділяє життя на до і після...

Організатори зазначають, що у цій виставі повною мірою присутні відвертість, інтимність та еротизм, а гумор проходить через усі історії спектаклю червоною лінією. Під час перегляду вистави у глядачів буде привід і посміятися, і розчулитися.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 16 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото: odessa.comments.ua

Українська версія легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 17 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ "МУЗИЧНІ ХІТИ СВІТОВОГО МИСТЕЦТВА"

Оперний театр.Оперний театр. Фото: discover.ua

Протягом вечора прозвучать композиції із фільмів "Зоряні війни", "Пірати Карибського моря", "Індіана Джонс", "Месники", "Гаррі Поттер" та інших. Організатори зазначають, що у програмі абсолютно не схожі за настроєм композиції: від стильної та грізної музики Джона Баррі (тема Джеймса Бонда) до легкої та ліричної композиції Алана Сільвестрі з фільму "Форест Гамп".

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 17 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 630 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах