Концерт DANTES та вистава "Дорога в нікуди": куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт DANTES та вистава "Дорога в нікуди": куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт DANTES та вистава "Дорога в нікуди": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Дозвілля та їжа
07 червня 14:50

Найближчими днями в Одесі виступить DANTES, покажуть виставу "DAWNWAY. Дорога в нікуди" та відбудеться концерт оперної музики.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ DANTES

Відео: YouTube-канал DANTES

Молодий український виконавець DANTES виступить в Одесі, Миколаєві та Дніпрі. У програмі вже відомі пісні "Чуєш", "Кити", "Оля" та інші.

Творчий шлях музиканта розпочався понад 15 років тому. У 2008 році він разом із Вадимом Олійником переміг у проєкті "Фабрика зірок – 2", після чого до 2015 року виступав у складі дуету "ДіО.фільми". DANTES реалізував себе не лише як виконавець, а й як ведучий різних телевізійних програм. Також у 2015 році він був тренером дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

У 2019 році DANTES після деякої перерви в музичній кар'єрі повернувся на сцену, випустивши пісню "Тепер тобі 30", а у 2021 році вийшов його перший сольний альбом "Твоя улюблена музика". У 2022 році співак випустив сингли "Обійми", Not a refugee, "Тільки ми", а у 2023 році – сингл "Чуєш" та другий сольний альбом "КИТИ", до якого увійшли нові треки "Чуєш", "Кити", " Ми не один народ", "Бути з тобою", "Колискова" та переклад синглів "Дівчина Оля", "Саша", "Сумні танці".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 1 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "DAWNWAY. ДОРОГА В НІКУДИ"

Вистава "DAWNWAY. Дорога в нікуди".Вистава "DAWNWAY. Дорога в нікуди". Фото: theatre.com.ua

Чорна клоунада, яка поєднує у собі кілька різних жанрів: трилер, детектив, чорну комедію, містичну мелодраму та філософську притчу. Що б ви зробили, якби за кермом автомобіля виявили на порожньому шосе нерухоме людське тіло, яке ще дихає і має за спиною ангельські крила? Герої вистави, які опинилися в сюрреалістичній ситуації, стикаються із проблемою морального вибору. Діями, вчинками, бажаннями та рефлексами героїв керують чорні клоуни. Чи вдасться їм довести свій чорний задум до кінця – дізнаєтесь, подивившись виставу. Вистава призначена для глядачів від 16 років. У спектаклі є ненормативна лексика.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 червня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

КОНЦЕРТ "ІТАЛІЙСЬКІ ПЕРЛИНИ"

Зал Оперного театру.Зал Оперного театру. Фото: odessa-theater

Музична програма, присвячена Дню Незалежності Італійської Республіки. Протягом концерту прозвучать шедеври оперної музики, створені такими визначними композиторами як Пуччіні, Верді, Россіні, Доніцетті, Масканьї та інші. На сцену цього вечора вийдуть солісти опери та учасники оркестру театру. Диригенти – заслужений артист України Ігор Чернецький та головний запрошений диригент Одеської національної опери Йошида Хірофумі (Японія). Запрошений соліст – Альберто Профета (Італія).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 8 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 600 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КАРПАТСЬКИЙ ВЕСТЕРН"

Вистава "Карпатський вестерн".Вистава "Карпатський вестерн". Фото: moemisto.ua

Вистава з українським колоритом. Дія спектаклю розгортається у мальовничій місцевості, де мешкають гуцули. Протягом двох дій глядачі насолоджуватимуться запальною живою музикою, слухатимуть веселі пісні, милуватимуться сучасною хореографією та ознайомлюватимуться з українськими традиціями. У "Карпатському вестерні" поєднуються елементи драми, трилера та детективу.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 та 9 червня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 400 гривень

КОНЦЕРТ ДІАНИ ГУЛЬЦОВОЇ

Діана Гульцова.Діана Гульцова. Фото: usionline.com

Вечір заслуженої артистки України, солістки Діани Гульцової. Піаністка виконає головний фортепіаний твір Франца Шуберта "Блукач", експромти Фредеріка Шопена та "Симфонічні етюди" Роберта Шумана. Програма триватиме від години до півтори години. Діти віком до п'яти років можуть відвідати концерт безкоштовно, але без надання окремого місця.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото: odessa.comments.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НАПОЛЕОН ТА ЖОЗЕФІНА II"

Вистава "Наполеон та Жозефіна II" Фото: odesa.internet-bilet.uaВистава "Наполеон та Жозефіна II" Фото: odesa.internet-bilet.ua

Історія кохання великого полководця. Багато хто знає про те, що у Наполеона була кохана Жозефіна де Богарне, проте виявляється, що в житті імператора була інша Жозефіна. Історики про цей факт мовчать, а от театр нічого приховувати не збирається. Цього вечора глядачі дізнаються історію про пікантні та веселі пригоди Наполеона та чарівну корсиканку Жозефіну Понтіу, яка раптово з'явилася на острові святої Олени. Організатори відзначають, що корсиканка – майже та сама одеситка. Недивно, що цій дамочці вдасться і збити пиху з англійського губернатора, і змусити французьких генералів охороняти морквяні грядки, ловити мишей, доїти кіз, і навчити самого Наполеона Бонапарта танцювати, співати та корчити пики.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 9 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в Одесі протягом червня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах