Фестиваль на кіностудії та концерт KARNA: куди піти в Одесі цими вихідними

Пара гуляє містом.

Пара гуляє містом. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
13 червня 19:00

Найближчими вихідними в Одесі виступить гурт KARNA, відбудеться музичний квіз та пройде сімейний фестиваль їжі та хендмейду.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МЮЗИКЛ "ЕДІТ ПІАФ. ЖИТТЯ У КРЕДИТ"

В Одесі покажуть мюзикл про Едіт Піаф.В Одесі покажуть мюзикл про Едіт Піаф. Фото: moemisto.ua

Біографічний мюзикл на дві дії від метра сучасної української поезії Юрія Рибчинського. Глядачі зможуть із нового ракурсу поглянути на особистість та долю великої співачки Едіт Піаф, дізнатися про її зльоти, падіння та шляху із провінційного борделя до вершини естрадного Олімпу Парижа.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 15 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

МУЗИЧНИЙ КВІЗ

Українські виконавці.Українські виконавці. Фото ілюстративне: portal.lviv.ua

Квіз для шанувальників музики. Учасникам треба буде вгадати мелодії, виконавців та музичні напрямки. Гра складатиметься з питань про різні групи, пісні, кліпи та виконавців. Змагатимуться команди від двох до восьми осіб. Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: літня тераса ресторану Mozart, вулиця Ланжеронівська, 13/1

КОЛИ: 15 червня о 19:30

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ ТА ХЕНДМЕЙДУ "ОДЕСА-МАМА"

На кіностудії відбудеться фестиваль "Одеса-мама".На кіностудії відбудеться фестиваль "Одеса-мама". Фото ілюстративне: odessa.net.ua

Благодійний дводенний фестиваль на Одеській кіностудії. На відвідувачів чекають фудкорти як від топових міських ресторанів та кафе, так і вуличної їжі, тематичні декорації та фотозони в одеському стилі, виставка хендмейду, крафтові продукти, дитячі розваги та інтерактиви, виступи одеських гуртів, майстер-класи для дітей.

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 15 та 16 червня з 11:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень, для дітей віком до 13 років – безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "БРЕХУХА"

Вистава "Брехуха".Вистава "Брехуха". Фото: muzkomediya.com

Музична комедія на дві дії за однойменною п'єсою Елтона Мейо та Еміля Енекена. У двох молодих пар все життя попереду, проте вже зараз вони стикаються із суперечками та проблемами, з яких треба знаходити вихід. Бажання врятувати сім'ю за допомогою вкрадених новонароджених призводить до того, що в будинку опиняється кілька малюків, а самі герої заплутуються і не знають, що робити далі. Це історія про винахідливість, самовладання та любов, яка творить чудеса. Лібрето та вірші написав заслужений діяч мистецтв України Юрій Рибчинський.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 червня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КАМІНЬ"

Вистава "Камінь".Вистава "Камінь". Фото: on.od.ua

Драматична постановка про трьох жінок, які представляють три різні покоління однієї сім'ї. Героїні повертаються до будинку, який у 1930-х роках минулого століття глава сім'ї викупив в єврейської пари, щоб допомогти подружжю втекти від нацистського режиму. Пізніше, тікаючи до Західної Німеччини, цей будинок залишили й нові власники. Тепер жінки з тієї самої родини знову вдома. Чи принесе це повернення їм щастя – глядачі дізнаються, подивившися спектакль.

Організатори відзначають, що ця вистава яскраво розкриває теми підміни фактів історії, культу та руйнівних відносин усередині сім'ї. "Камінь" – і символічна, і буквальна назва, адже в цій історії камінь став свідком багатьох подій: спочатку його кинули з ненавистю, потім на 25 років закопали в саду, а зараз він має пролити світло на гірку правду.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 16 червня о 16:00

ВАРТІСТЬ: вхідний квиток – 300 гривень, а для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

КОНЦЕРТ KARNA

Відео: YouTube-канал KARNA Official

Колектив гуцул-металістів виступить в Одесі із презентацією нового альбому. Організатори відзначають, що у програмі будуть і романтичні композиції, в яких поєднуються пристрасть і ніжність, і автентичні мотиви, і драйв Прикарпаття.

ДЕ: True Man, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 16 червня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 490 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗАКАТ"

Вистава "Закат".Вистава "Закат". Фото: moemisto.ua

Музична драма з одеським колоритом. "Закат" – найвідоміша п'єса Ісаака Бабеля. Після 30-річної перерви твір представлять у новій яскравій музично-драматичній постановці.

Події відбуваються в Одесі в 1913 році. Неймовірна атмосфера старої Молдаванки, неповторні образи торговців та музикантів, биндюжників та грабіжників подарують глядачеві відчуття присутності в самому вирі подій. Буде і персональна лінія життя владного та суворого Менделя Крика.

У ролях: народний артист України Олег Школьник, заслужений артист України Сергій Поляков, Андрій Сакара, Максим Вішталюк, Іцхак Авербух, заслужена артистка Тетяна Опаріна та інші.

Режисери-постановники – Олена Пушкіна та народний артист України Олег Школьник.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 16 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

Раніше Vgorode розповідав про 20 найяскравіших заходів, які відбудуться в Одесі протягом червня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах