Концерти Макса Барських та ADAM: куди піти в Одесі наступного тижня

Люди на набережній.

Люди на набережній. Фото ілюстративне: odessa.web2ua.com

Дозвілля та їжа
30 червня 13:22

Найближчими будніми днями в Одесі виступлять Макс Барських та колектив ADAM, відбудеться вечір аніме-композицій та покажуть виставу "Інтим не пропонувати".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ

Відео: YouTube-канал Max Barskih

Популярний поп-виконавець Макс Барських виступить в Одесі із благодійним концертом.

Дебют Макса на великій сцені відбувся у 2008 році. Наразі у творчій скарбничці артиста різні премії, його пісні часто посідають лідируючі позиції у всіляких хіт-парадах, а після початку повномасштабної війни в репертуарі Макса з'явилося багато хітів українською мовою.

Зі сцени пролунають пісні з нового альбому співака, який відразу ж після релізу посів перше місце в Apple Music.

"Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй кар'єрі, який має бути саме українською мовою. У цій платівці є пісні на всі життєві випадки, і я щиро радий, що "Зорепад" припав до душі моїм шанувальникам не лише в Україні, але й за кордоном", – каже виконавець.

До однойменного шоу "Зорепад" увійдуть не лише нові пісні, а й усі найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну кар'єру Макса.

Частину виручених від заходу коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 990 до 2 590 гривень

КОНЦЕРТ "ВІД ВЕРДІ ДО VERDI"

Джузеппе Верді.Джузеппе Верді. Фото: operademontreal.com

Концертна програма, у якій візьмуть участь заслужені артисти України Владислав Горай, Дмитро Павлюк, а також лауреати міжнародних конкурсів Аліна Ворох, Анастасія Голуб, Марина Наймитенко, Юлія Терещук, Ілона Скрипник, Юлія Суботіна, Олександр Жмуденко, Ілля Марків, Богдан Панченко, Олександр Прокопович, Сергій Узун, Ганна Богач та Марія Туткевич.

Протягом вечора пролунають фрагменти з опер "Луїза Міллер", "Отелло", "Жанна д'Арк", "Ломбардці", "Сила долі", "Симон Бокканегра", "Сицилійська вечірня", "Дон Карлос".

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ "НЕСКОРЕНІ"

Відео: YouTube-канал "Друга Ріка/Druga Rika"

Протягом одного вечора на сцену вийдуть Марта Липчей, Kozak System та "Друга ріка". Концерт відбудеться у рамках благодійного туру десятьма містами України. Усі виручені кошти спрямують на закупівлю дронів для наших захисників. Діти віком до п'яти років можуть потрапити на захід безкоштовно, але без надання окремого місця.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 4 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 1 190 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ІНТИМ НЕ ПРОПОНУВАТИ"

Вистава "Інтим не пропонувати".Вистава "Інтим не пропонувати". Фото: artkvadrat.com

Вистава про історію відносин двох абсолютно полярних особистостей. В основі сюжету любовний трикутник: він, вона та алкоголь. Що краще: нахабність чи наполегливість, вихованість чи грубий життєвий досвід, кохання чи холодний розрахунок? Відповіді на ці питання дасть комедія "Інтим не пропонувати", в якій поєднуються гостра сатира та іронія на життя.

Частину виручених від продажу квитків коштів перерахують на медичні потреби ЗСУ та до благодійного фонду для підтримки внутрішньо переміщених осіб.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 4 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 690 гривень

ОПЕРА CAVALLERIA RUSTICANA

Зал Оперного театру.Зал Оперного театру. Фото: operahouse.od.ua

Прем'єра опери П'єтро Масканьї "Сільська честь" на одеській сцені. Цей твір понад 700 разів на рік ставлять на сценах різних світових театрів, а мелодії із "Сільської честі" звучать у телесеріалах та знаменитій кінодрамі "Хрещений батько". Організатори зазначають, що ця постановка відрізняється виразними характерами героїв, динамікою подій, любовними серенадами, небезпечними поєдинками та музикою із сицилійськими мотивами.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 4 липня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

КОНЦЕРТ ADAM

Відео: YouTube-канал adam.music.production

Популярна київська неосоул група ADAM виступить в Одесі. Колектив існує з 2014 року. Його заснував саундпродюсер Михайло Клименко разом зі своєю дружиною Сашею Норовою. Репертуар ADAM складається з чуттєвих та проникливих композицій.

На концерті в Одесі ADAM презентує програму із найкращих пісень. Цього вечора прозвучать "Таку як є", "Танцюй, Мила", "Дещо і інше", "Я не п'яна, я щаслива", "Танцюй зі мною повільно", під яку зняли мільйон романтичних відео, та інші хіти.

ДЕ: ITAKA, пляж Аркадія, 4

КОЛИ: 5 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 700 гривень

ВЕЧІР КОМПОЗИЦІЙ З АНІМЕ VER 4.0 SYMPHONY OF ANIME ORCHESTRA

Аніме.Аніме. Фото: concert.ua

Оркестровий колектив Symphony of Anime Orchestra, який поєднує до 30 музикантів, презентує оновлену музичну програму. Протягом вечора прозвучить музика з таких аніме як Atack on titan, Sousou no frieren, Naruto, One piece, Spiratedway, Bleach, Hunter X Hunter, Death note, Onepunchman, Cowboy bebop, Link click, Made in abyss, Berserk, Steins gate, Howl's moving castle, Evangelion, Fullmetal alchemist, Jojo's bizarre adventure, Demon slayer, Fairy Tail 19, Jujutsu kaisen.

Концерт призначений для глядачів від 14 років і триватиме дві години. Частину коштів від продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 475 до 1 050 гривень

КОНЦЕРТ ТАМАРИ ЛУКАШЕВОЇ

Відео: YouTube-канал Tamara Lukasheva

Відома джазова виконавиця презентує в Одесі музичну програму з авторських композицій та відомих джазових стандартів. Зокрема, прозвучатимуть твори на вірші Василя Стуса, Євгена Плужника, Надії Глушкової та Тоні Корнути.

Тамара Лукашева родом із Одеси, але з 2010 року проживає в Німеччині. Виконавиця є володаркою музичних нагород Horst und Gretl Will Stipendium (2018), WDR Jazz Preis (2021), Silberne Stimmgabel (2023), виступала в Австрії, Швейцарії, Мексиці, США, Німеччині, Швеції, Норвегії, Італії, Польщі, Єгипті, Албанії.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 5 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах