Благодійна хіп-хоп вечірка та стендап у форматі відкритий мікрофон: куди піти в Одесі цими вихідними

Благодійна хіп-хоп вечірка та стендап у форматі відкритий мікрофон: куди піти в Одесі цими вихідними.

Благодійна хіп-хоп вечірка та стендап у форматі відкритий мікрофон: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: freepik.com

Дозвілля та їжа
02 вересня 2022 15:06

На початку осені, коли ще стоять теплі дні, проводити вихідні дні вдома на дивані неприпустимо. Втім, одеситам та гостям нашого міста така перспектива точно не загрожує, адже в Одесі завжди є де відпочити і на що подивитися.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть у нашому місті найближчими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ ІВЕНТ SVITLO OF UKRAINE

На даху готелю M1 Club Hotel проходитиме благодійний івент Svitlo of Ukraine.На даху готелю M1 Club Hotel проходитиме благодійний івент Svitlo of Ukraine. Фото ілюстративне: antikor.com.ua

У суботу, 3 вересня, у рамках європейського туру на підтримку України на даху готелю M1 Club Hotel (Лідерсівський бульвар, 1) відбудеться благодійний захід Svitlo of Ukraine.

Для глядачів наживо виступлять і представлять нові авторські треки Indifferent Guy та ODYSSAY. Також у програмі Cherry, Beat Inside, RAN, Feelmark та Systema.

Початок о 17:00. Вартість квитків – 400 гривень. Придбати квитки можна за посиланням. Прибуток від заходу передадуть гуманітарному фонду.

СТЕНДАП. ВІДКРИТИЙ МІКРОФОН

У барі Chervoniy відбудеться стендап у форматі відкритий мікрофон.У барі Chervoniy відбудеться стендап у форматі відкритий мікрофон. Фото ілюстративне: depositphotos.com

У неділю, 4 вересня, у барі Chervoniy (вулиця Буніна, 33) відбудеться стендап у форматі відкритий мікрофон. Коміки презентують глядачам щойно написані жарти, а самим глядачам надасться унікальна можливість поспостерігати за зародженням комедії та появою майбутніх зірок українського стендапу. Щоб забронювати столик, потрібно написати в Direct або Telegram @anastasiatolkunova, а коміки можуть зареєструватися для участі, написавши в Direct.

Початок заходу о 18:00. Вхід можливий за будь-яку суму. Весь прибуток спрямують до благодійного фонду "Сан Доната".

БЛАГОДІЙНА ХІП-ХОП ВЕЧІРКА

У стінах Hidden Yard пройде благодійна хіп-хоп вечірка.У стінах Hidden Yard пройде благодійна хіп-хоп вечірка. Фото ілюстративне: bodo.ua

Цієї суботи у стінах Hidden Yard (вулиця Буніна, 12) пройде благодійна хіп-хоп вечірка. На глядачів чекає різноманітний андеграундний саунд, починаючи від музики 1960–1970 років і закінчуючи композиціями 2000-х. Також під час заходу проведуть благодійний аукціон, на якому продадуть дві ексклюзивні футболки одеських дизайнерів та роботи чотирьох художників.

Все, що відбувається, транслюватимуть у прямому ефірі. Початок заходу о 17:00. Вартість квитків – 200 гривень. Виручені кошти будуть направлені на навчання трьох груп англійської мови фонду "Прозорі". Для цього потрібно зібрати 43 тисячі гривень.

КОМЕДІЯ "МСЬЄ БЛЕЗ"

Комедія "Мсьє Блез".Комедія "Мсьє Блез". Фото: facebook.com/AlexanderIvanenkoOfficial

У суботу в Театрі Малих Комедій (вулиця Асташкіна, 1) покажуть виставу "Мсьє Блез". В основі сюжету цієї романтичної комедії з елементами детективу історія бідного молодого художника, який через фатальну пристрасть до відомої актриси погоджується на небувалу аферу. Як і в усіх новачків, справа в нього спочатку не ладнається, зате йому добре вдається потрапляти в пікантні ситуації і постійно привертати увагу жінок.

Вистава призначена для глядачів від 16 років.

Початок вистави о 17:30. Вартість квитків – 200 гривень. Для того, щоб придбати квитки або забронювати місце, потрібно зателефонувати +38 096 60 20 076, +38 095 85 31 220 або написати в Telegram-чат.

ЗАХІД З ПРИБИРАННЯ МІСТА

На верхній алеї схилів біля санаторію Чкалова відбудеться великий захід з прибирання.На верхній алеї схилів біля санаторію Чкалова відбудеться великий захід з прибирання. Фото ілюстративне: odessa.travel

На честь Дня народження Одеси благодійна організація "Наша чиста Одеса" пропонує одеситам взяти участь у впорядкуванні рідного міста.

Так, у суботу 3 вересня, на верхній алеї схилів біля санаторію Чкалова (Французький бульвар, 85) відбудеться великий захід із прибирання, встановлення лав та поливу дерев. Початок прибирання о 10:00.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ "БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ"

У галереї Artodessa відбудеться благодійний концерт "Борцям за волю".У галереї Artodessa відбудеться благодійний концерт "Борцям за волю". Фото ілюстративне: dreamstime.com

Ще одним недільним заходом стане благодійний концерт "Опера на благо" – "Борцям за волю", який відбудеться у галереї Artodessa (Літній театр/Міськсад, вулиця Преображенська, 24Б).

У програмі концерту арії з українських опер, народні пісні та українські романси у виконанні випускників Одеської національної музичної академії, лауреатів міжнародних конкурсів, солістів Дніпровського та Одеського академічних театрів опери та балету, а також Одеського театру музкомедії.

Початок концерту о 14:00. Для входу потрібно внести добровільну пожертву. Усі зібрані кошти підуть на підтримку ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах