"День української пісні" та відкриття сезону скачок: куди піти в Одесі цими вихідними

"День української пісні" та відкриття сезону скачок: куди піти в Одесі цими вихідними.

"День української пісні" та відкриття сезону скачок: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: Facebook-сторінка Одеського державного іподрому

Дозвілля та їжа
24 червня 2022 18:15

Робочий тиждень залишився позаду. Перший місяць літа теж стрімко наближається до кінця, а значить, саме час замислитися про те, як провести останні червневі вихідні максимально цікаво і з користю.

Vgorode дізнався, які заходи відбудуться в Одесі в найближчу суботу та неділю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ" У ЗООПАРКУ

В Одеському зоопарку відбудеться День української пісні.В Одеському зоопарку відбудеться День української пісні. Фото ілюстративне: gordonua.com

У суботу об 11:00 в Одеському зоопарку відбудеться захід, присвячений Дню конституції України – "День української пісні". Для відвідувачів прозвучать улюблені народні та сучасні українські пісні, зокрема й у виконанні директора звіринця Ігоря Білякова. На дітлахів чекають цікаві ігри та конкурси, а наприкінці свята відбудеться шоу-годівля екзотичних тварин.

Для малечі, яка ще не досягла п'ятирічного віку, вхід на територію зоопарку безкоштовний, для дітей віком від п'яти до 14 років – 50 гривень, а для дорослих – 100 гривень.

ОПЕРА "НАБУККО"

Опера "Набукко" .Опера "Набукко" . Фото: facebook.com/OdesaOperaBallet

25 червня о 16:00 на сцені Одеського національного академічного театру опери та балету представлять постановку опери Джузеппе Верді "Набукко". В основі сюжету опери події часів правління вавилонського царя Навуходоносора. Дія відбувається у 587 році до нашої ери. Вавилонське військо стрімко наближається до Ізраїлю, проте дві дочки Навуходоносора, одна з яких перебуває в юдейському полоні, пристрасно закохані у племінника правителя Єрусалиму.

"Набукко" – спільний проект Одеської та Львівської національних опер, у якому втілено задуми народного артиста України Василя Вовкуна.

Як зазначають організатори, "Набукко" – символ відродження надії та справедливості, що дає нам впевненість у майбутньому, яке приведе нас до Перемоги.

Вартість квитків від 100 до 400 гривень.

ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ СКАЧОК

Відео: https://www.facebook.com/groups/odessa.ippodrom

На честь відкриття скакового сезону 2022 року Одеський іподром запрошує одеситів та гостей міста на кінно-спортивні змагання, які відбудуться 25 червня о 13:00. Досвідчені жокеї та наїзники продемонструють свою майстерність глядачам. Як зазначають організатори, багато людей спеціально їдуть до Лондона чи інших держав, щоб відчути неповторну атмосферу спортивних змагань з кінного спорту, проте тепер така можливість є і в Одесі. Вхід на захід є вільним.

КОНЦЕРТ НА БАЛКОНІ

На балконі джаз-клубу виступить Олександр Коханчик.На балконі джаз-клубу виступить Олександр Коханчик. Фото: facebook.com/7perron

За доброю традицією цієї суботи на балконі джаз-клубу "Перон №7" відбудеться черговий безкоштовний концерт просто неба. Цього разу для глядачів виступить одеський рок-н-рольщик, засновник гурту LoveMakers Олександр Коханчик. На балконі музикант виконає фрагменти зі своєї програми Rock meets Jazz, яка включає золоті хіти Doors, Led Zeppelin, Beatles, Pink Floyd, Black Sabbath, Queen, Deep Purple, Rolling Stones, Scorpions та інших рок-легенд у незвичайних, легких джазових аранжуваннях. Початок заходу о 14.00.

КОНЦЕРТ "НАША СИЛА – НАША ПІСНЯ"

Відео: facebook.com/odessamuzkomediya

26 червня о 16:00 в одеському театрі Музкомедії відбудеться концерт "Наша сила - наша пісня" за участю солістів та артистів хору, балету та оркестру. Прем'єра даного концерту відбулася 18 червня. Для театру цей захід став першим із початку війни.

Вартість квитків від 50 до 200 гривень. Придбати квитки можна у касі театру, яка з 14 червня працює щодня з 12:00 до 17:00. На випадок повітряної тривоги для глядачів є місця у захисних укриттях.

ОДНОАКТНІ БАЛЕТИ "ШОПЕНІАНА" І "ПАХІТА"

Балет Балет

У неділю 26 червня о 16:00 на сцені Оперного театру представлять одразу два балети. "Шопеніана" – це балет Михайла Фокіна з фортепіанними творами Фредеріка Шопена. Щодо "Пахіти", то це балет за мотивами новели Мігеля Сервантеса "Циганочка". За сюжетом молода циганочка-сирота дізнається про своє благородне походження і стає нареченою офіцера. "Шопеніана" триває 35 хвилин, "Пахтіта" – півгодини. Квитки коштують від 100 до 400 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах