Комедія на "Книжці" та благодійний відкритий ринг: куди піти в Одесі цими вихідними

Комедія на "Книжці" та благодійний відкритий ринг: куди піти в Одесі цими вихідними.

Комедія на "Книжці" та благодійний відкритий ринг: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: odessa-life.od.ua

Дозвілля та їжа
23 липня 2022 07:02

Навіть в умовах воєнного стану в Одесі постійно відбуваються цікаві заходи, зокрема й благодійні, відвідуючи які можна не лише відпочити, а й допомогти армії. Попереду вихідні, а значить настав час вирішити, як провести ці дні з максимальною користю, щоб відволіктися від воєнних реалій і набратися сил.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі найближчої суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ ВІДКРИТИЙ РИНГ

У боксерському клубі "12 унцій" відбудеться благодійний відкритий ринг.У боксерському клубі "12 унцій" відбудеться благодійний відкритий ринг. Фото: instagram.com/boxing_club_12

У суботу, 23 липня, у боксерському клубі "12 унцій" (вулиця Академічна, 30, корпус 7) відбудеться відкритий ринг, кошти від якого надішлють ЗСУ. Організатори зазначають, що одесити, які живуть більш-менш спокійними буднями, не повинні втрачати нагоду підтримати хлопців, які захищають нашу країну. Ті, хто не збираються брати участь у бою, можуть відвідати ринг як глядачі, а також випити чашку кави чи лимонаду, кошти від продажу яких також підуть на потреби армії.

Реквізити, на які можна задонатити кошти для ЗСУ, вказані в Instagram-профілі боксерського клубу. Зареєструватися для участі в боях або спостереження за рингом можна через Direct або за номером +38 067 85 84 193. У боях можуть брати участь боксери віком від шести років. При собі потрібно мати рукавички, капу, шолом, змінні спортивний одяг та взуття, а також захист для паху. Початок зважування о 10:00, а самі бої розпочнуться о 12:00.

МУЗИЧНА КАЗКА "ШАХМАТНА ЛЕГЕНДА АБО КОВАРНА СТРАТЕГІЯ МАРКІЗИ ДЕ КАРІ"

"Музична казка "Шахова легенда чи підступна стратегія маркізи де Карі""."Музична казка "Шахова легенда чи підступна стратегія маркізи де Карі"". Фото: instagram.com/theatre_charodey

Не доведеться нудьгувати цими вихідними і дітям. Для них актори театру-студії "Чародій" покажуть у Будинку клоунів музичну казку "Шахова легенда чи підступна стратегія Маркізи де Карі".

В одному королівстві всі з нетерпінням готувалися до шахового турніру, проте після того, як підступна Маркіза заволоділа чарівною трояндою, у палаці стали відбуватися дивні речі. Про те, хто ж переможе у протистоянні темних сил та добра, глядачі зможуть дізнатися вже цієї суботи о 12:00.

За записом відвідати виставу можна абсолютно безкоштовно, проте за бажанням глядачі можуть приєднатися до збору коштів для ЗСУ. Щоб записатися на виставу, потрібно зв'язатися з театром "Чародій" через Direct або зателефонувати за номером +38 067 48 50 621.

ПІШИЙ КВЕСТ "ДЖЕЙМС БОНД. АГЕНТ 007"

В Одесі пройде піший квест "Джеймс Бонд. Агент 007".В Одесі пройде піший квест "Джеймс Бонд. Агент 007". Фото ілюстративне: familyquest.com.ua

Захоплююча командна гра для тих, хто любить детективи та розслідування. Протягом квесту учасники мають виконати секретну місію, знешкодити міжнародних териристів, розгадати шифрування, а також відшукати коди та агентів. Гра триватиме не більше двох годин, проте за цей час учасники встигнуть не лише поламати голови над складними загадками, а й пройти як мінімум три, а то й чотири кілометри центром міста. Брати участь у квесті можуть і діти, і підлітки, і дорослі. Зареєструватися можна за посиланням. На старті гри потрібно сплатити внесок у розмірі 150 гривень. Також учасникам знадобляться ручки, блокноти та доступ до інтернету. Квест стартує 23 липня о 17:00 біля пам'ятника у Старобазарному сквері. Задати питання щодо заходу можна за номером телефону: +38 067 24 67 071 (Дмитро).

КОМЕДІЯ НА БАЛКОНІ

Комедія "Одесо, я тебе люблю".Комедія "Одесо, я тебе люблю". Скриншот відео: facebook.com/7perron

Вже цієї суботи одесити та гості міста зможуть насолодитися одеським літературним гумором, від душі посміятися та поспівати пісні разом із персонажами комедії "Одесо, я тебе люблю" від Театру №7. За доброю традицією, вистава відбудеться просто неба на балконах джаз-клубу "Перон №7". Купувати квитки глядачам не доведеться, бо вхід на захід є вільним. Однак під час вистави будуть збирати кошти на потреби одеської ППО, зокрема на біноклі, планшети, активні навушники та прилади нічного бачення. Початок вистави о 17:00.

ВИСТАВА "БАЛ ЧОРНОГО МОРЯ"

Вистава "Бал Чорного моря".Вистава "Бал Чорного моря". Фото: odessa-life.od.ua

У неділю, 24 липня, на сцені Театру юного глядача покажуть спектакль "Бал Чорного моря" за мотивами п'єси одеського драматурга Оксани Маслової.

Глядачі побачать захоплюючу історію про короля, який вирішив влаштувати бал, принцесу, якій терміново знадобилася нова сукня, а також про екосистему, яка опинилася на межі загибелі через людську безвідповідальність. Вартість квитків – 100 гривень. Початок вистави о 12:00.

ОПЕРА "АІДА"

Опера "Аїда" на сцені Одеського оперного театру.Опера "Аїда" на сцені Одеського оперного театру. Фото: operahouse.od.ua

24 липня о 16:00 на сцені Оперного театру представлять оперу Джузеппе Верді "Аїда".

Як зазначають організатори, у цій виставі є і фатальне кохання, і любовний трикутник, і злочин, і жіноча підступність, і смерть, яка зрештою поєднує закохані серця. Ну а на додаток до захоплюючого сюжету виставу доповнюють монументальна сценографія, видовищні масові сцени, автентична хореографія та музика Джузеппе Верді у виконанні артистів Одеської національної опери. Вартість квитків – від 100 до 400 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах