Концерт Мауріціо Біньоне і зимовий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт Маріуціо Біньоне і зимовий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт Маріуціо Біньоне і зимовий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: nashemisto.dp.ua

Дозвілля та їжа
02 грудня 2022 22:11

У перші зимові вихідні в Одесі пройде низка цікавих заходів, зокрема концерт італійського композитора і перший передноворічний дитячий фестиваль.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в найближчу суботу і неділю.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЕКСКУРСІЯ В МУЗЕЙ АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ

Одеситів і гостей нашого міста запрошують на екскурсію до Музею анатомії людини.Одеситів і гостей нашого міста запрошують на екскурсію до Музею анатомії людини. Фото: facebook.com/vashlector

Цікава двогодинна екскурсія для всіх, хто цікавиться медициною, зокрема анатомією людини. Відвідувачі побачать справжні органи, дізнаються, як виглядають легені курця, печінка хворого на цироз, наслідки кору холери й чуми, а також побачать труп людини на повний зріст. Екскурсію проведе досвідчений лікар-анатом. Кількість місць у групі обмежена. Щоб потрапити на екскурсію, потрібно зареєструватися.

ДЕ: Музей анатомії людини, Валіховський провулок, 3

КОЛИ: 3 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефонами +380 66 69 48 458, +380 93 11 09 792

ПРОГУЛКА "ОПЕРНИЙ ТЕАТР – КАЗКА"

В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунки Оперного театру.В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунки Оперного театру. Фото: Facebook-сторінка "Я Вам розкажу за всю Одесу"

Екскурсія за лаштунками Одеського оперного театру. Відвідувачі дізнаються, скільки поверхів біля сцени, якою кількістю штор вона декорується, заглянуть у сховище декорацій і костюмів, оркестрову яму та підземні коридори, почують історії про те, як і від чого рятували театр, поринуть у театральну атмосферу та, можливо, відкриють для себе якісь таємниці й секрети головного театру нашого міста. Екскурсію проведе Катерина Єргєєва. Після прогулянки відвідувачі зможуть зігрітися за філіжанкою кави в Пале-Рояль. Попереднє бронювання обов'язкове. Записатися на екскурсію можна у Viber: +38 050 46 24 199.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 420 гривень

БАЛЕТ "ДОН КІХОТ"

Балет "Дон Кіхот".Балет "Дон Кіхот". Фото: operahouse.od.ua

Балетна постановка за мотивами роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот". Уперше цей балет поставили в 1740 році, і з того часу до цього твору зверталося багато балетмейстерів. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петипа, який зробив центральними персонажами Кітерію і Камачо. Сам Дон Кіхот і Санчо Панса у цій версії відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 480 гривень

ТЕАТРАЛЬНИЙ БЛЕКАУТ

Одеська музкомедія запрошує на прогулянку нічним закуліссям театру.Одеська музкомедія запрошує на прогулянку нічним закуліссям театру. Фото: on.od.ua

Унікальна можливість прогулятися при світлі ліхтариків нічним закуліссям Одеського театру музкомедії. Організатори зазначають, що у темряві добре видно світлих людей, і гарантують глядачам заряд енергії і життєстійкості.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 4 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 400 гривень

СОЛЬНИЙ ФОРТЕПІАННИЙ КОНЦЕРТ МАУРІЦІО БІНЬОНЕ

Відео: YouTube-канал Maurizio Bignone

Італійський піаніст і композитор Мауріціо Біньоне, музика якого виконується в найзначніших концертних залах світу, від США до Китаю, від Європи до Австралії, виступить із концертом в Одесі.

Цього року композитор вирушить у турне з новим проєктом під назвою "Внутрішні роздуми". Цю музику він писав під час тримісячного карантину в Італії.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 4 грудня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 450 гривень

ЗИМОВИЙ МОЗГОФЕСТ

Зимовий мозгофест.Зимовий мозгофест. Фото: concert.ua

Пізнавальний фестиваль для дітей. На глядачів чекає абсолютно нова програма з квізом, холодним арт-шоколадом, майстер-класами, розписом зимового пряника, школою дронів від Клубу юних нобелістів, інтерактивною лекцією "Одеса взимку" від екскурсовода Наталії Громадян і науковим шоу від Школи наукових чудес. Забронювати та купити квитки можна в Direct на сторінці театру у Facebook або за телефоном +38 050 95 49 501. Школа наукових чудес проводить цей захід, щоб зібрати кошти для створення Парку наукових винаходів для дітей.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 4 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах