Квіз для любителів серіалів та концерт Marie Lafaury: куди піти в Одесі цими вихідними

Квіз для любителів серіалів та концерт Marie Lafaury: куди піти в Одесі цими вихідними.

Квіз для любителів серіалів та концерт Marie Lafaury: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: cursorinfo.co.il

Дозвілля та їжа
15 липня 2022 19:10

Наближаються вихідні, а отже, саме час вирішити, як протягом цих двох днів відпочити, набратися сил і трохи відволіктися від воєнних реалій.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть в Одесі найближчої суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ У ЗООПАРКУ

У суботу в Одеському зоопарку відбудеться концерт.У суботу в Одеському зоопарку відбудеться концерт. Фото ілюстративне: ukrinform.ua

У суботу, 16 липня, в Одеському зоопарку відбудеться концерт за участю громадської організації "Асоціація пенсіонерів та ветеранів "Золота середина". Мета заходу: підтримати національну програму психосоціального розвантаження вразливих верств населення міста, пенсіонерів та дітей. На глядачів чекає яскрава святкова програма від артистів поважного віку. Початок концерту о 12:00. Для малюків, які ще не досягли п'ятирічного віку, вхід на територію зоопарку безкоштовний, для дітей віком від п'яти до 14 років – 50 гривень, а для дорослих – 100 гривень.

ВИСТУП MARIE LAFAURY

На балконі джаз-клубу "Перон №7" виступатиме Marie Lafaury.На балконі джаз-клубу "Перон №7" виступатиме Marie Lafaury. Фото: facebook.com/7perron

За доброю традицією вихідного дня в суботу, 16 липня, на балконі джаз-клубу "Перон №7" виступатимуть талановиті музиканти. Цього разу у концерті просто неба візьме участь міжнародний дует французької співачки Marie Lafaury та мультиінструменталіста Миколи Матюшкіна. Для глядачів прозвучать культові хіти Georges Brassens, France Gall, Edith Piaf, Charles Trenet та інші класики французької естради 60-70-х років минулого століття. Вистава розпочнеться о 14:00, а поспостерігати за нею абсолютно за безкоштовно зможе кожен охочий.

ПРЕМ'ЄРНИЙ СПЕКТАКЛЬ "ЕМІГРАНТИ"

Спектакль "Емігранти".Спектакль "Емігранти". Фото: concert.ua

Ще одним суботнім заходом стане прем'єра вистави "Емігранти", яка відбудеться на сцені Одеського академічного українського музично-драматичного театру імені Василя Василька о 18:00. В основі сюжету історія двох емігрантів. Один із них заробляє тим, що копає канави, другий змушений був залишити рідну країну через політичне переслідування і збирається написати книгу про життєві цінності. За збігом обставин ці несхожі люди зустрічаються новорічної ночі і ведуть відверту бесіду.  Вартість квитків – 100 гривень.

ЛАМПОВИЙ КВІЗ ЗА СЕРІАЛАМИ

В Одесі відбудеться квіз за серіалами.В Одесі відбудеться квіз за серіалами. Фото ілюстративне, кадр із серіалу "Доктор Хаус": k1.ua

У неділю, 17 липня, у Unit Cafe відбудеться квіз для любителів серіалів. Така командна інтелектуально-розважальна гра – це шанс не лише перевірити свою ерудицію, а й знайти нових друзів серед однодумців. Учасникам належить пройти сім текстових та медіа-раундів, відповісти на питання про стрімінгові сервіси, фільми, серіали та акторів, а також позмагатися з іншими командами. Початок квізу о 14:00. Вартість участі – 150 гривень. Попередня реєстрація за посиланням. Задати питання щодо квізу можна за телефоном +38 067 24 67 071 (Дмитро).

БАЛЕТ "ДОН КІХОТ"

Балет "Дон Кіхот".Балет "Дон Кіхот". Фото: operahouse.od.ua

17 липня на сцені Одеської опери представлять балетну постановку за мотивами роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот". Вперше цей балет поставили в 1740 році і відтоді до цього твору зверталися багато балетмейстерів. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петипа, який зробив центральними персонажами Кітерію та Камачо. Сам Дон Кіхот та Санчо Панса у цій версії відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус. Вистава розпочнеться о 16:00. Вартість квитків від 220 до 400 гривень.

СПЕКТАКЛЬ "ІВАСИК-ТЕЛЕСИК"

Кадр із мультфільму "Івасик-Телесик".Кадр із мультфільму "Івасик-Телесик". Фото ілюстративне: inlviv.in.ua

Не доведеться нудьгувати цими вихідними і дітям. Для них у неділю на сцені Театру юного глядача покажуть виставу за мотивами української народної казки "Івасик-Телесик". Завдяки новому прочитанню ця історія зацікавить навіть тих дітлахів, які раніше чули цю історію або дивилися поставлений за її мотивами мультфільм. До традиційного сюжету казки режисер додав нових персонажів, тому головному герою належить не лише врятуватися від смерті самому, а й повернути зір сліпій дівчині Орисі, зняти дію відьомських чар та розправитися з нечистою силою. Початок вистави о 12:00. Вартість квитків – 100 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах