Музика Beatles та дитячий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними

Музика Beatles та дитячий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними.

Музика Beatles та дитячий мозгофест: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: pibig.info

Дозвілля та їжа
03 лютого 2023 17:53

Якщо ви досі не визначилися, як провести найближчі вихідні, саме час зробити це прямо зараз.

Vgorode склав добірку яскравих заходів, які відбудуться в Одесі цієї суботи та неділі.

ШОУ BEATLES BLUES

Відео: YouTube-канал The Beatles

Концерт блюзових та рок-н-рольних версій хітів The Beatles. Організатори відзначають, що драйвові гітарні рифи і соло на саксафоні розкачають глядачів та дозволять їм на кілька годин відволіктися від повсякденної обстановки. 50% зібраних на концерті коштів спрямують на технічне забезпечення міської ППО. У клубі є генератор, тому захід відбудеться навіть у разі вимкнення світла.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 4 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок

КОНЦЕРТ ORGAN&VOICES

В Одесі відбудеться концерт органної музики.В Одесі відбудеться концерт органної музики. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Концерт величної органної музики та професійних вокальних партій. У першому відділенні концерту прозвучать твори Баха, Генделя, Мендельсона, Глюка та Каччіні, тоді як друге відділення буде повністю присвячене українській музиці у всій її різноманітності: від духовної музики Бортнянського до класики Лисенка та пісень Степового.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 4 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 гривень

МОЗГОФЕСТ KIDS

У Будинку клоунів відбудеться дитячий мозгофест.У Будинку клоунів відбудеться дитячий мозгофест. Фото ілюстративне: concert.ua

Нова програма для дітей віком від трьох до шести років. На юних глядачів чекають: незвичайна фотостудія, експеримент-рекорд, смачний майстер-клас, цікаві та інтелектуальні ігри, а також пізнавальна вистава "Вітамінний експерт".

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 4 лютого об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗОЛОТЕ ТЕЛЯ"

Відео: facebook.com/odesamuzkomediya

Містичний трагіфарс на дві дії за мотивами роману Ільфа і Петрова. У "Золотому теляті", який є продовженням роману "Дванадцять стільців", винахідливий аферист Остап Бендер "оживає" і готовий вдаватися до різних хитрощів заради реалізації своєї мрії. Організатори відзначають, що на глядачів чекають яскрава акторська гра, дотепні ходи, режисерські знахідки, чудова музика та захоплюючий сюжет.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 4 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 350 гривень

ДЕНЬ ПІДТРИМКИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

В Одесі відбудеться День підтримки переселенців.В Одесі відбудеться День підтримки переселенців. Фото ілюстративне: unian.net

Благодійний захід, який має на меті підтримати переселенців і підняти бойовий дух населення. У програмі концерту класичні та естрадні твори у виконанні заслуженої артистки естрадних мистецтв України Світлани Кочанас, учасниці болгарського "Голосу країни" Адріани Боровик, учасника 12 сезону "Голосу країни" Володимира Порубайла, фіналістки проєкту "Голос діти" Ганни Комякової, солістки Одеського муніципального музичного театру та Одеської філармонії Галини Дігуляр та артиста Театру музкомедії Олексія Коннова.

ДЕ: другий поверх стадіону "Чорноморець", вулиця Маразлієвська, 1А

КОЛИ: 5 лютого о 13:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

STAND UP АЛИ ВОЛКОВОЇ

Відео: YouTube-канал "Ми переїхали на інший канал"

У рамках стендап-туру "Така я людина" львівська стендап-комікеса Алла Волкова виступить в Одесі із сольним концертом. Організатори відзначають, що гумор Алли іноді буває жорстким, несподіваним, навіть брудним, зате завжди відрізняється дотепністю. Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 5 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

ДЖАЗОВИЙ КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал "i rogava"

Проєкт музикантів Українського театру. Потужний музичний колектив із найкращих музикантів Одеси зібрав відомий джазовий піанііст та композитор Вадим Бессараб.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 5 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах