Новорічний тиждень: куди піти в Одесі

Новорічний тиждень: куди піти до Одеси.

Новорічний тиждень: куди піти до Одеси. Фото: facebook.com/igor.belov.7587

Дозвілля та їжа
01 сiчня 2023 19:26

Незважаючи на військовий стан, Одеса продовжує відзначати наступ Нового року. Тому святкові концерти та спектаклі ніхто не скасовував.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у будні на цьому тижні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кінопоказ фільму "Аватар 2"

Продовження першого "Аватару" 2009 року від режисера Джеймса Кемерона. Головні герої фільму залишилися ті ж самі, а ось основні події розгортатимуться під водою.

ДЕ: кінотеатр " Планета кіно " на Таїрова, проспект Небесної сотні, 2; кінотеатр " Планета кіно " на селищі Котовського, вулиця Давида Ойстраха, 32; кінотеатр " Синема сіті " у Семафорному провулку, 4; кінотеатр " Мультиплекс " у ТРЦ Gagarinn Plaza на вулиці Генуезькій, 5/2

КОЛИ: 2-6 січня з 10:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

Проект "Ведмідь завжди з тобою"

Проект Проект

Разом з Одеським музеєм західного та східного мистецтва проект "КуклЬтура" за підтримки міжнародних фестивалів Teddybar Totаl, Німеччина та Hugglets, Великобританія має на меті провести свято для дітей та дорослих, хто продовжує жити в Україні, для кого відчути атмосферу казки та свята дуже важливо під час війни. Героями свята будуть ведмедик Тедді, який у 2022 році відзначає 120-річний ювілей, та його друзі. За роки існування він перестав бути звичайною іграшкою, але й здобув славу як символ милосердя, допомоги дітям та ветеранам воєн. Тисячі ведмедиків уже потрапили з різних країн до українських дітей як підтримка.

Пропонуються два тематичні зали:

The Bear Will Always Love You: колекція тедді-ведмедиків проекту "КуклЬтура" – знайомство з класичними образами ведмедика Тедді, його історією. Серед експонатів можна буде побачити поважного гостя зі 110-річною історією.

Зал ІІ. Ведмідь, йди зі мною/The Bear, Walk With Me: сучасний погляд на Тедді як об'єкт мистецтва (у жанрі тедді-арт, скульптури, живопису, колажу, скетчу, мангу та інших техніках). Найцікавіші твори другого розділу експозиції, на вибір партнерів, будуть представлені у тематичному журналі, а також на наступному фестивалі Teddybar Total 2023, Німеччина.

Загалом можна буде побачити майже 200 колекційних мистецьких ведмедиків, передбачається проведення традиційного тедді-пікніка, мистецьких акцій, майстер-класів та інше.

ДЕ : Одеський музей західного та східного мистецтва, вулиця Пушкінська, 9

КОЛИ : до 22 січня з 12:00 до 17:00, вихідний – середа

ВАРТІСТЬ : від 150 до 300 гривень

Нова програма "Цирк дивовижних свят"

Нова програма Нова програма

Одеський державний цирк представлятиме свою нову програму, де всі гості зможуть зустрітися з казковими героями, артистами цирку, а також з поні, котиками та іншими дресованими тваринами.

Подання розраховане для показу найменшим глядачам, але й дорослим буде цікаво подивитися програму.

ДЕ: Цирк, Коблевська, 25

КОЛИ : 2-6 січня об 11:00, 13:00 та 16:00

ВАРТІСТЬ : від 150 до 300 гривень

Новорічний мозокфест у "Будинку клоунів"

Новорічний мозок у Новорічний мозок у

На новий рік діє різдвяна програма:

- пізнавальний квіз із сюрпризом;
- наукова фотозона;
- інтерактивна лекція "Новий рік в Одесі" від екскурсовода Наталії Громадян;
- єдиний в Україні майстер-клас із старовинної фотографії;
- експеримент-рекорд;
- новорічні смаколики;
– наукове шоу від Школи наукових чудес.

Школа наукових чудес проводить цей захід для збору коштів для створення Парку наукових винаходів для дітей.


ДЕ: Будинок клоунів, Ольгіївська, 23

КОЛИ: 2-3 січня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 350 гривень

Cпектакль "Зимова казка для Санти"

Спектакль Спектакль


Це історія про добро, взаємоповагу та турботу, а також підтримку та любов.

Щороку на Різдво діти знаходять подарунки від Санта Клауса під ялинкою. Адже протягом 12 місяців сивий дідусь готується до одного великого свята на рік, щоб кожне бажання збулося. Так усі діти на Землі одержують заповітні іграшки, книги та інші заповітні речі.

Ось тільки, як же сам Санта-Клаус? Хто його привітає? Про це подбають його друзі та близькі – Ельф, бабуся Санти, Ельк та Мільке. Але біда! Рецепт подарунка для Санти втрачено. Чи зможе ця компанія знайти його до Різдва? Звісно, зможуть! Якщо тільки подолають усі труднощі у Чарівному Лісі.


ДЕ: Одеський ТЮГ, Грецька, 48а

КОЛИ: 2-8 січня о 12:00 та 17:00

ВАРТІСТЬ : від 150 до 180 гривень

Cпектакль "Чарівний новий рік"

Спектакль Спектакль

Подання дітей, де діти безпосередні учасники. На час вистави кожна дитина отримує інтерактивну паличку. За допомогою чарівної палички маленькі глядачі переміщатимуть предмети, викликатимуть сніг, вбиратимуть ялинку та допомагатимуть героям казки. Це новий формат шоу для дітей. Дія відбувається і на сцені, і на екрані.

Головні герої Снігуроньки та Сонячний Зайчик вирушають на пошуки Баби Яги, яка викрала листи для Діда Мороза. Герої разом із дітьми зроблять усе можливе, щоб повернути листи Діду Морозу! У них не просте завдання, на них чекає зустріч із Листоночем, Королем, Сніговиком, і багато всього цікавого.

Це шоу одночасно буде повчальним, пізнавальним та цікавим як для маленьких, так і для старших дітей. Вік глядачів 3+


ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелейсонівська, 3

КОЛИ : 2 січня об 11:00 та 14:00

ВАРТІСТЬ : від 80 до 150 гривень

Дитяче шоу "Холодне серце - 2"

Історія продовжується. Цього разу на шляху Анни, Ельзи, Хельги, сильного Крістофа з вірним оленем Свеном та сніговиком Олафом стане Зачарований Ліс, який зберігає велику кількість таємниць. Вони зустрінуть народ корінних жителів лісу Нортундри, монстрів з каменю та справжніх парфумів лісу

Це буде авторське бачення на сюжет відомої історії, 30 артистів, костюми та декорації, сучасні технологічні рішення, спецефекти та 3D-мапінг.

ДЕ: Музкомедія, вулиця Пантелейсонівська, 3

КОЛИ: 3 січня об 11:00 та 14:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

Вистава "Поліанна"

Вистава Вистава


Подання за романом "Полліанна" американської письменниці Елінор Портер буде розіграно спектакль, який цікаво буде подивитися як дорослим, так і дітям.

Під час вистави глядачі перенесуться у невелике американське провінційне містечко Белдінгсвіль і познайомляться з 11-річною дівчинкою-сиротою Полліанною Віттієр, яка вміє знайти сили радіти та жити навіть у складних життєвих ситуаціях.

Ця історія більше, ніж просто дитяча вистава, адже вона розповість, як не опускати руки і не розгубити здатність радіти, коли здається, що життя зупинилося.

Полліанна у спектаклі переїжджає жити до своєї тітки, бо інших родичів у неї не лишилося. У будинку міс Поллі Харрінгтон повно правил і законів, а сама вона є суворою і врівноваженою людиною, через що життя її здається сірим і незатишним.

Але Полліанна пам'ятає те, чого колись навчав її батько – грати на радість. Цьому вона вчить та інших героїв вистави, і завдяки їй життя у містечку змінюється. І, швидше за все, історія на цьому б закінчилася, але дівчинка потрапляє під машину і отримує страшну травму. Тепер вона прикута до ліжка і їй знову доводиться розуміти, як вчитися грати в радість.

ДЕ: ТЮГ, Грецька, 48а

КОЛИ: 4 січня о 12:00 та 17:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 180 гривень

Концерт "Різдвяний рок-н-рол"

Концерт Концерт

Одеситів запрошують на концерт гуртів Portmone, Куряча ніжка та Svobodaband 5 січня у More Music Club.

ДЕ: More Music Club, Пушкінська, 75

КОЛИ : 5 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте

Вистава "12 стільців"

Вистава Вистава

Це трагіфарс за мотивами твору Ільфа та Петрова.

Вже багато років цей роман є класикою літератури та улюбленцем мільйонів людей. Гостре, сатиричне і дуже захоплююче відображення того часу, коли розбрат у країні і в умах людей було не зупинити, і цим вдало користувалися аферисти. Навіть отець Федір не встояв перед спокусою і вирушив на полювання за діамантами та перлами. Де вони? Можливо, у залі для глядачів театру? У стільці?


ДЕ: Музкомедія, Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 80-300 гривень

Мюзикл "Ніч перед різдвом"


Мюзикл Мюзикл

Одеський театр цей музичний спектакль вже показував у грудні і глядачам він дуже сподобався. Адже режисер Олексій Гнатковський, заслужений артист України, створив неймовірну постановку за знайомою всім повісті "Ніч перед Різдвом". Але тут все буде трохи інакше.

Хоча слід зазначити, що місце подій та герої відомого твору залишаться. Тому приготуйтеся вирушити в українське село, де всі готуються до Різдва, співають та танцюють. Приготуйтеся до пригод разом із Вакулою і ще раз побачити, як він розтопить серце балуваної Оксани.

Тут ви послухаєте старовинні святкові пісні, але вони звучатимуть сучасно. Не обійдеться у виставі без танців. Вистава триває годину та 40 хвилин.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ : 250-350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах