Різдвяні ярмарки і новорічний гешефт: куди піти в Одесі цими вихідними

Різдвяні ярмарки і новорічний гешефт: куди піти в Одесі цими вихідними.

Різдвяні ярмарки і новорічний гешефт: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: create.vista.com

Дозвілля та їжа
23 грудня 2022 21:50

Якщо Ви досі не вирішили, як провести найближчі вихідні, то радимо зробити це зараз, адже напередодні новорічних свят в Одесі є, де відпочити і цікаво провести час як дорослим, так і дітям.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі на католицьке Різдво, 24 та 25 грудня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛАГОДІЙНИЙ РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК

У парку Горького пройде благодійний різдвяний ярмарок.У парку Горького пройде благодійний різдвяний ярмарок. Фото ілюстративне: depositphotos.com

На католицьке Різдво в Одесі протягом двох днів буде відкрито святковий ярмарок. На відвідувачів чекають глінтвейн, новорічні фотозони, анімація для дітей, Санта, новорічна пошта, майстер-класи і хендмейд-маркет подарунків. Крім того, кожен охочий зможе приєднатися до збору коштів на авто для ЗСУ, за допомогою якого військові зможуть евакуювати цивільних із зони бойових дій.

ДЕ: парк Горького, вулиця Космонавтів, 17А

КОЛИ: 24 та 25 грудня з 11:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ MERRY CHRISTMAS

В Одесі відбудеться концерт різдвяної музики.В Одесі відбудеться концерт різдвяної музики. Фото ілюстративне: apkpure.com

Концерт різдвяної музику. Музичну атмосферу цього вечора створюватимуть Галина Сукенник, Наталія Мазепа, Ганна Лаптєва та учні Одеського державного музичного ліцею імені Столярського.

ДЕ: Всеукраїнський центр болгарської культури, провулок Віце-Адмірала Жукова, 4

КОЛИ: 24 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

БЛАГОДІЙНИЙ НОВОРІЧНИЙ ГЕШЕФТ

У ТЦ "Острів" пройде новорічний гешефт.У ТЦ "Острів" пройде новорічний гешефт. Фото: culturemeter.od.ua

Традиційно перед новорічними святами в ТЦ "Острів" проходить Гешефт, де можна придбати цікаві дрібниці на подарунок близьким, а також зарядитися святковою атмосферою. Цього року зустріч пройде в благодійному форматі. Таким чином відвідувачі зможуть не лише підготуватися до свят, а й віддячити нашим захисникам, а також допомогти тим, хто постраждав від війни.

ДЕ: підземний паркінг (-2-й поверх) ТЦ "Острів", вулиця Новощепний Ряд, 2

КОЛИ: 24 та 25 грудня з 11:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Бродячий STAND UP

Відео: YouTube-канал "Ми переїхали на інший канал"

Для глядачів виступатимуть коміки Руслан Колесник, Алла Волкова і Данило Повар, які раніше підкорили столицю. Організатори відзначають, що такий Stand Up – це чудова нагода провести свій вечір весело в компанії з молодими й гарячими столичними коміками, проте попереджають, що без вульгарного та нецензурного гумору не обійдеться. Такий заходу різдвяним не назвеш, але підняти собі настрій перед святом точно не завадить.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 24 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ "РІЗДВО В ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТОЛИЦЯХ"

В Одесі відбудеться музичний вечір, присвячений шедеврам різдвяної класики.В Одесі відбудеться музичний вечір, присвячений шедеврам різдвяної класики. Фото: showbiz.24tv.ua

Захід, спрямований на підтримку мистецтва, а також допомогу ЗСУ і наближення нашої Перемоги. У програмі вечора шедеври світової різдвяної класики, а також сучасна авторська музика в одному концерті скрипки та роялю. Перед слухачами виступатимуть відомі одеські виконавиці: заслужена артистка України, віртуозна скрипалька, що входить до складу Національної музичної спілки України, солістка Одеської обласної філармонії імені Ойстраха Олена Єргієва і лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Німеччині та Україні, кандидат музикознавства Катерина Єргієва. Забронювати місце можна за телефоном +38 073 79 65 500 (Viber, Telegram та WhatsApp). Також можна написати в директ у Facebook або Instagram.

ДЕ: Le Grand Cafe Bristol, вулиця Пушкінська, 15

КОЛИ: 25 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 800 гривень з особи

СПЕКТАКЛЬ "ОДНОВУХ І ЙОГО ПЕРША ЗИМА"

Вистава "Одновух і його перша зима".Вистава "Одновух і його перша зима". Фото: concert.ua

Інтерактивна казка зі святковими декораціями, новорічним сюжетом і чарами. Це добра історія про справжню дружбу і про те, наскільки важливо попри все вірити в дива. Два зайці, один з яких особливий, тому що має лише одне вухо, зустрічаються після страшної бурі і стають друзями. Разом їм доведеться допомогти дітлахам отримати новорічні подарунки.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 24 грудня о 12:00 та о 14:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК У КІРСІ

Різдвяний ярмарок у Кірсі.Різдвяний ярмарок у Кірсі. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Традиційний ярмарок на території Лютеранської церкви Святого Павла. На відвідувачів чекають частування, різдвяна випічка, макет прикрас ручної роботи і святкові концерти. Частину зібраних коштів спрямують на допомогу ЗСУ.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 23–25 грудня з 11:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

CHRISTMAS FEST "ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ"

На стадіоні "Чорноморець" відбудеться різдвяний фестиваль.На стадіоні "Чорноморець" відбудеться різдвяний фестиваль. Фото: culturemeter.od.ua

Різдвяний фестиваль із ярмарком товарів ручної роботи, фудкортом, дитячою програмою, а також концертом від популярних одеських виконавців і гуртів. Виручені кошти спрямують на потреби ЗСУ й дітей переселенців.

ДЕ: другий поверх стадіону "Чорноморець", вулиця Маразлієвська, 1а

КОЛИ: 24 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок

ШОУ "НОВОРІЧНА ОДІСЕЯ

Шоу "Новорічна Одісея".Шоу "Новорічна Одісея". Фото: omg.gov.ua

Музичне кіно-мульти-шоу для сім'ї. Дорослим і юним глядачам пропонують вирушити на пошуки Нового року, який вкрали злодії, побувати в казковому лісі, морській безодні, гарячій пустелі та далекому космосі. Супутниками діток стануть Святий Миколай, казкова Фея й весела Мультяшка. У спектаклі беруть участь солісти балету Одеської національної опери, народна артистка України Ольга Оганезова, лауреат міжнародних конкурсів ансамбль танцю "Сузір'я", артисти цирку та інші талановиті актори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 24 грудня об 11:00 та 13:30

ВАРТІСТЬ: від 100 до 200 гривень

КІНО В МУЗЕЇ

В Одеському музеї західного та східного мистецтва відбудеться різдвяний кінопоказ.В Одеському музеї західного та східного мистецтва відбудеться різдвяний кінопоказ. Фото: bodo.ua

Різдвяний кінопоказ із кращих комедій і ліричних мелодрам із новорічними та зимовими мотивами. У програмі фільми: "Дід Мороз" (режисер Діма Плачковський), "Вечірка в карантин" (режисер Антон Артьомов), "Заїнька" (режисер Олександр Онуфрієв), "Шпілі-Вілі" (режисер Іван Шоха), "Метелик" (режисер Максим Буйницький), "Магазинчик" (режисер Олександр Онуфрієв) та "Вегани" (режисер Жанна Жукова).

ДЕ: музейна локація #Ragtime2.0, вулиця Грецька, 16

КОЛИ: 24 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах