Шоу-програма від гурту KAZKA і "Новорічна Одіссея": куди піти в Одесі цього тижня

Шоу-програма від гурту KAZKA і "Новорічна Одіссея": куди піти в Одесі цього тижня.

Шоу-програма від гурту KAZKA і "Новорічна Одіссея": куди піти в Одесі цього тижня. Фото: concert.ua

Дозвілля та їжа
19 грудня 2022 12:15

Чим ближче до новорічного свята, тим більше цікавих заходів щодня проходить у нашому місті.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВИСТАВКА ХУДОЖНІХ РОБОТ "ВІЛЬНИЙ ДУХ НЕЗЛАМНОГО НАРОДУ"

В Одесі відкриють виставку художніх робіт, намальованих переселенцями.В Одесі відкриють виставку художніх робіт, намальованих переселенцями. Фото: facebook.com/oistkp

Виставка художніх творів, створених переселенцями із Маріуполя та інших міст України. В експозиції представлять роботи, намальовані під час майстер-класів під керівництвом художниці-викладача Стелли Мунтян. Усі автори отримають дипломи, а на учасників зустрічі в День Святого Миколая чекають ласощі. Із собою варто захопити фотоапарат чи смартфон, оскільки після відкриття виставки фотохудожник Ігор Гержик проведе в Дюківському парку майстер-клас-практикум.

ДЕ: Центр "ЯМаріуполь", вулиця Пішонівська, 30А

КОЛИ: 19 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефонами +38 050 68 20 264, +38 067 48 35 380.

КОНЦЕРТ ФОРТЕПІАННОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться безкоштовний концерт фортепіанної музики.В Одесі відбудеться безкоштовний концерт фортепіанної музики. Фото: facebook.com/ClassicalOdessaAffiche

Заслужений діяч мистецтв України, професор Павло Муляр та лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Муляр виконають твори Ференца Ліста. Ведуча концерту – заслужений працівник культури України, лектор-музикознавець Ганна Розен.

ДЕ: Одеська національна музична академія імені Алли Нежданової (велика зала), вулиця Новосельського, 63

КОЛИ: 21 грудня о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

В Одесі пройде ярмарок вакансій.В Одесі пройде ярмарок вакансій. Фото: culturemeter.od.ua

Захід для тих, хто шукає роботу. Відвідувачам розкажуть про відкриті вакансії від роботодавців, програму "Фінансист" і допоможуть заповнити анкету у письмовій формі або онлайн. Після ярмарку роботодавці зможуть залишити флаєри з інформацією про вакансії у Пункті "Центр незламності". Анкети тих, хто шукає роботу, опрацюють і відправлять у вигляді гугл-таблиці всім партнерам Об'єднання організацій роботодавців Одеської області, Центру підтримки підприємців "Дія. Бізнес" та Одеського міського центру зайнятості.

ДЕ: вулиця Новосільського, 64

КОЛИ: 22 грудня з 10:00 до 13:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЗУСТРІЧ "БАЛА-КЛАВА-КЛАБ"

В Одесі відбудеться зустріч українського розмовного клубу.В Одесі відбудеться зустріч українського розмовного клубу. Фото: 2event.com

Захід для тих, хто тільки перейшов на українську або ж просто потребує розмовної практики. Учасники зустрічі дізнаються цікаві факти про українську мову, вивчать фразеологізми і нові слова, а також знайдуть однодумців. Зустріч проходитиме під керівництвом викладачів-модераторів, які знають, як допомогти новачкам полюбити українську мову, а тим, хто вже розмовляє українською, розширити словниковий запас та вдосконалити свої знання.

ДЕ: вулиця Канатна, 27/1

КОЛИ: 22 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

ШОУ-ПРОГРАМА ГРУПИ KAZKA

Відео: YouTube-канал KAZKA

Амбасадор сучасної української музики у світі, лідер радіоефірів, гурт, чиї пісні прослухали в Інтернеті понад мільярд разів – KAZKA виступить в Одесі з шоу-програмою, яка складається з найбільш знакових для колективу хітів. Організатори зазначають, що на глядачів чекає живе звучання духових інструментів, гітари та барабанів, а також потужний заряд емоцій.

ДЕ: ресторан REEF, Фонтанська дорога, 7

КОЛИ: 23 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 1 500 гривень, подробиці уточнюйте за телефоном +38 096 43 77 777.

ШОУ "НОВОРІЧНА ОДІСЕЯ"

Шоу "Новорічна Одісея".Шоу "Новорічна Одісея". Фото: omr.gov.ua

Музичне кіно-мульти-шоу для сім'ї. Дорослим та юним глядачам пропонують вирушити на пошуки Нового року, який вкрали злодії, побувати в казковому лісі, морській безодні, гарячій пустелі і далекому космосі. Супутниками діток стануть Святий Миколай, казкова Фея та весела Мультяшка. У спектаклі беруть участь солісти балету Одеської національної опери, народна артистка України Ольга Оганезова, лауреат міжнародних конкурсів ансамбль танцю "Сузір'я", артисти цирку та інші талановиті актори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 23 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 200 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах