У яких будинках Одеси встановлять теплові лічильники за рахунок міста: адреси

В яких одеських будинках встановлять лічильники на опалення.

В яких одеських будинках встановлять лічильники на опалення. Фото: rosschet.ru

Комуналка
10 лютого 2022 13:39

У середу, 9 лютого, на сесії Одеської міськради ухвалили рішення виділити 43 мільйони гривень на встановлення теплових лічильників у будинках одеситів. Мерія опублікувала адреси, де встановлять ці пристрої. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на депутата Лілію Леонідову.

Так, народна обраниця просить одеситів, яким приходять величезні платіжки через відсутність лічильників, перевірити адресу свого будинку у списку, опублікованому у цьому відео.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Також полний перелік адрес можна подивитись тут.

Лідія Леонідова також звертає особливу увагу на те, що якщо мешканці будинків не встановлять лічильники теплової енергії, то наступного року їм не надаватимуть опалення.

Крім того, одеський депутат зазначила, що встановлення даних приладів не вплине на величезні платіжки цього опалювального сезону. Проте наступного сезону рахунки за тепло будуть вже набагато меншими.

Нагадаємо, що цього опалювального сезону багато одесити стали скаржитися на космічні рахунки за опалення. Проблема зачепила будинки, які не обладнані загальнобудинковими теплолічильниками.

Також учора перед одеською мерією мешканці міста вийшли на мітинг проти високих тарифів на тепло.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах