Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі і що з транспортом (оновлено)

На Одещині сьогодні діють екстрені відключення світла.

На Одещині сьогодні діють екстрені відключення світла. Фото: pexels.com

Комуналка
25 листопада 2022 08:01

У п'ятницю, 25 листопада, в Одесі та області знову вводять екстрені відключення світла. Це означає, що графіки стабілізаційних відключень поки що не діють. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Перевірити наявність поточних вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами голови Одеської ОВ Максима Марченка, енергетики роблять все можливе, щоб принаймні на кілька годин у кожного сьогодні з'явилося світло. Побутові абоненти продовжують підключати. Наразі енергетикам вдалося підключити всі об'єкти критичної інфраструктури Одещини – лікарні, котельні та водоканали.

Роботу міського електротранспорту відновили. Через нестабільну роботу електромереж в Одесі, проїзд на деяких перехрестях з вимкненим світлофором може бути ускладненим. Там працюють регулювальники.

Нагадаємо, що ДТЕК відновив електропостачання критичної інфраструктури Одеської області після атаки окупантів 23 листопада, проте в області, як і раніше, діють екстрені обмеження, тому 64% жителів нашого регіону тимчасово залишаються без електроенергії. Згідно із вказівкою диспетчера "Укренерго", електропостачання для цих споживачів відновлять після стабілізації ситуації в енергосистемі. ДТЕК просить вимкнути усі зайві прилади та при появі світла не перевантажувати мережу, щоб не довелося й далі сидіти у темряві.

Оновлено:

Транспорт знову зупинили задля економії електроенергії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах