Екстрені відключення: яка ситуація з електропостачанням в Одесі й області сьогодні

Екстрені відключення: яка ситуація з електропостачанням в Одесі й області сьогодні.

Екстрені відключення: яка ситуація з електропостачанням в Одесі й області сьогодні. Фото: Getty Images

Комуналка
31 грудня 2022 10:42

У суботу, 31 грудня, в Одесі відбуваються екстрені відключення світла. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Графіки стабілізаційних відключень, які були складені раніше, поки що не діють.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Енергетики ДТЕК спільно із фахівцями НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять усе можливе для якнайшвидшої стабілізації ситуації.

Нагадаємо, під час чергового масованого ракетного обстрілу найбільше постраждали Одеса та Одеський регіон. Без електропостачання залишилися сотні тисяч побутових споживачів. Також під час ворожої атаки уламки однієї з крилатих ракет влучили в житловий будинок у селі Степове. На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих. Ще 21 ракету вдалося збити над нашою областю силам ППО.

Увечері 30 грудня голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що попри екстрені відключення, військова адміністрація подбає про те, щоб 31 грудня і 1 січня побутові споживачі, які проживають в Одеському регіоні, не залишилися без світла. Для цього планують обмежити роботу енергоємних промислових підприємств області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах