На Одесити чекають ще триваліші відключення світла

На Одесити чекають ще більш тривалі відключення світла.

На Одесити чекають ще більш тривалі відключення світла. Фото: freepik.com

Комуналка
27 сiчня 2023 14:23

Одесити слід готуватися до більш тривалих відключень світла. Про це повідомив виконавчий директор ДПЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону.

Так, після ракетного удару Росії по Одеській області 26 січня сильно пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Потрібно готуватися до більш тривалих відключень, на жаль, нестабільної роботи мережі доти, доки не буде встановлено обладнання замість пошкодженого і не буде відновлено більш-менш стабільну роботу для передачі необхідного обсягу, що відповідає графікам. Для цього потрібно кілька днів", – зазначив Дмитро Сахарук.

Тому і найскладніша ситуація з електропостачанням залишається в Одесі та Одеському районі через мережеві обмеження, пов'язані з руйнуванням енергооб'єктів. Хоча дефіцит електроенергії був і раніше через атаку Росії 14 січня.

Хоча раніше на Одещині планували збільшити ліміти споживання електроенергії. Відповідне питання обговорили з керівництвом Міненерго та Укренерго. За словами Марченка, він очікує на позитивне рішення і згоден з тим, що Одеський ДПЕК має нести відповідальність за недотримання графіків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах