Хочуть збільшити ліміти: як відключатимуть світло в Одесі та області 25 січня

Як відключатимуть світло в Одесі та області 25 січня та що з електротранспортом.

Як відключатимуть світло в Одесі та області 25 січня та що з електротранспортом. Фото: gettyimages.com

Події
25 сiчня 2023 07:50

У середу, 25 січня, з 07.00 до 24.00 в Одесі діють стабілізаційні відключення світла. Вночі у регіоні застосовували екстрені відключення. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

З 00:00 до 07:00 ліміт 434,55 МВт, з 7:00 до 24:00 – 600,11 МВт. В електрокомпанії кажуть, що світло буде лише у гарантований годинник білої зони. Подивитися графіки можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За поточних погодних умов та рівня споживання електроенергії споживачами цього ліміту буде достатньо для застосування графіків стабілізаційних відключень. Однак, світло буде лише в гарантований годинник білої зони.

До цілодобових графіків стабілізаційних відключень ЗРР зможе повернутися, коли знизиться дефіцит електроенергії в країні, і НЕК Укренерго зможе надати великі ліміти споживання на область.

Для Одещини хочуть збільшити ліміти електроенергії. Як повідомив начальник Одеської ОДА Максим Марченко, питання підвищення обсягів споживання енергії було порушено під час наради з керівництвом Міненерго та Укренерго. За його словами, він сподівається на позитивне рішення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах