Як відключатимуть світло в Одесі та області 24 лютого

Як відключатимуть світло в Одесі та області 24 лютого.

Як відключатимуть світло в Одесі та області 24 лютого. Фото: apostrophe.ua

Комуналка
23 лютого 2023 22:18

На п'ятницю, 24 лютого, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Через мережеві обмеження в Одеській області та Одесі діятимуть графіки стабілізаційних відключень. Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіком можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі" повідомили, що сьогодні енергетики ремонтували ще одну кабельну лінію в Одесі, яка вийшла з ладу через навантаження мережі.

Відео: facebook.com/dtekoem

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, через погіршення погодних умов в Одеському регіоні почалися аварійні відключення світла, а в області залишилися без електроенергії 24 населені пункти області, тобто близько 17 тисяч сімей. Найбільше постраждали Ізмаїльський, Подільський та Центральний регіони.

За 21-22 лютого енергетики повернули світло до будинків 30,5 тисяч сімей у 50 населених пунктах Одеської області. Для цього задіяли 44 бригади, тобто 106 працівників та 44 одиниці техніки. Станом на 18:00 22 лютого всі клієнти були зі світлом. Енергетики відремонтували 38 повітряних ліній, що дозволило заживити 848 трансформаторних підстанцій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах