Як відключатимуть світло в Одесі 3 березня

Як вимикатимуть світло в Одесі 3 березня.

Як вимикатимуть світло в Одесі 3 березня. Фото: novynarnia.com

Комуналка
02 березня 2023 22:32

На п'ятницю, 3 березня, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло в Одеській області. Проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" у деяких енерговузлах можливі відключення за графіком, якщо зростатиме споживання електроенергії. Про це повідомили у прес-службі ДТЕК.

Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіками вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У прес-службі "ДТЕК Одеські електромережі" повідомили, що станом на 2 березня всі клієнти в Одеській області зі світлом. НЕК "Укренерго" не надає ліміти для операторів системи розподілу, генерації електроенергії в енергосистемі країни достатньо для покриття споживання.

За словами енергетиків, мережі збудовані так, що відключати лінії частково неможливо. Коли лінія вимикається, то знеструмлюються усі будинки, які вона живить. Це стосується як будівель із централізованим опаленням, так і будинків із електроопаленням. Представники ДТЕК роблять все необхідне, щоб у разі дефіциту електроенергії забезпечити справедливий розподіл світла, тому всі будинки на 100% отримують електроенергію в гарантовані "білі години" графіка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах