Як відключатимуть світло в Одесі 5 березня

Як вимикатимуть світло в Одесі 5 березня.

Як вимикатимуть світло в Одесі 5 березня. Фото: depositphotos

Комуналка
04 березня 2023 21:16

На неділю, 5 березня, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло в Одеській області, проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" в деяких енерговузлах можливі відключення за графіком, якщо зростатиме споживання електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіками вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У неділю, 5 березня, бригади "Укренерго" розпочнуть додаткові ремонтні роботи на енергооб'єктах на Одещині, які дозволять підвищити надійність живлення Одеського регіону.

Підготовчі роботи вже розпочалися. Це складні роботи на високовольтному устаткуванні, тож у неділю, а також у понеділок можливі тимчасові обмеження споживання.

Роботи проводяться на енергооб'єктах, які були неодноразово пошкоджені ворожими обстрілами та можуть мати приховані пошкодження. Відновлення функціонування цих об'єктів, на жаль, не виключає ризику виникнення відмов інших елементів мережі, що живлять Одесу. Такі відмови можуть відбутися під час проведення ремонтних робіт. Про завершення робіт НЕК повідомить.

Також у пресслужбі НЕК "Укренерго" зазначили, що росіяни випустили тисячі ракет та дронів по українській енергосистемі. Понад 200 ракет влучили в наші підстанції, причому деякі підстанції страждали від ворожих атак по чотири або навіть по п'ять разів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах