Як відключатимуть світло в Одесі 6 березня

Як вимикатимуть світло в Одесі 6 березня.

Як вимикатимуть світло в Одесі 6 березня. Фото: vikna.tv

Комуналка
05 березня 2023 20:49

На понеділок, 6 березня, "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати світло в Одеській області, проте внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" в деяких енерговузлах можливі відключення за графіком, якщо зростатиме споживання електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Перевірити інформацію про поточні відключення та ознайомитися з графіками вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час засідання Конгресу місцевої та регіональної влади голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький повідомив, що з вівторка, 7 березня, в Одеській області не буде відключень ані через обмеження балансу, ані через мережеві обмеження.

"Мережа вже здатна пропустити обсяг електроенергії, який потрібен місту і області. До 15 березня плануємо завершити основні роботи для відновлення надійності живлення регіону, тобто для того, щоб відключення того чи іншого елемента мережі не призводило до масштабних обмежень споживання. Плануємо, що ці роботи будуть проводитись без додаткового обмеження споживачів", – сказав голова правління НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, 5 березня бригади "Укренерго" розпочали додаткові ремонтні роботи на енергооб'єктах в Одеській області, які дозволять підвищити надійність живлення Одеського регіону. Це складний ремонт на високовольтному обладнанні, тож у понеділок, 6 березня, можуть бути тимчасові обмеження споживання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах