Вночі в Одеському районі не буде світла: причина

Вночі в Одеському районі не буде світла: причина.

Вночі в Одеському районі не буде світла: причина. Фото: Facebook-сторінка "ДТЕК Одеські електромережі"

Комуналка
09 березня 2023 22:35

У ніч із 9 на 10 березня енергетики ремонтуватимуть обладнання, яке постраждало під час атаки ворога вранці 9 березня. У зв'язку із цим з 22:00 9 березня до 7:00 10 березня у мешканців Одеського району не буде електропостачання. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Невеликі перерви в електропостачанні при перепідключенні високовольтного обладнання можуть виникнути в Малиновському районі Одеси.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом найближчих кількох днів триватимуть ремонтні роботи на магістральних мережах, пошкоджених через обстріл, тому в Одесі та Одеській області можливі обмеження електропостачання за графіками стабілізаційних відключень. Енергетики обіцяють докласти максимум зусиль, щоб якнайшвидше завершити ремонтні роботи і просять громадян поставитися до ситуації з розумінням.

У вечірньому зверненні начальник Одеської ОВ Максим Марченко через наслідки ракетного удару в Одесі та Одеському районі можуть бути нетривалі відключення електроенергії.

Відео: facebook.com/oda.odesa

Відключення застосовуватимуть під час пікових навантажень. Наразі енергетики працюють над усуненням проблем, що виникли після чергової ворожої атаки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах