В Одесі не підніматимуть тарифи на воду

В Одесі не підніматимуть тарифи на воду.

В Одесі не підніматимуть тарифи на воду. Фото: pmg.ua

Комуналка
03 липня 2023 13:20

НКРЕКУ скасувала рішення від 29 червня 2023 року щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення в Одесі та області. Про це повідомляє пресслужба Інфоксводоканалу.

Так, національна комісія, яка проводить державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, під час свого позачергового засідання скасувала рішення. 29 червня 2023 року щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з цим рішенням тарифи на послуги 34 водоканалів з 1 липня 2023 року мають зрости в середньому на 32%.

Регулятор розпочинає консультації з Кабінетом Міністрів України та всіма зацікавленими сторонами для вироблення справедливого соціального рішення, яке зможе забезпечити додаткові фінансові ресурси з Державного бюджету або інші компенсаторні механізми покриття витрат водоканалів.

Зокрема, Глава НКРЕКУ Костянтин Ущаповський зазначив, що "Верховний Головнокомандувач у період військового стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування прийнятого Регулятором рішення. Крім цього, Прем'єр-міністр України наголосив на необхідності проведення консультацій у зв'язку з цим пропоную скасувати постанови від 29 червня 2023 року відповідно до переліку, оприлюдненого у проекті рішення".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах