На 16-й станції Фонтану каналізація стікає прямо в море (оновлено)

На 16-й станції Фонтану каналізація стікає у море.

На 16-й станції Фонтану каналізація стікає у море. Фото: meme-arsenal.com

Комуналка
12 липня 2023 13:14

У середу, 12 липня, на 16 станції Великого Фонтану в Одесі прорвало трубу. Внаслідок цього каналізація потрапляє в море. Про це повідомляють очевидці.

Так, річка нечистот поповнює пляж Золотий берег. Працівників комунальних служб на місці прориву наразі немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оновлено:

На місці працюють співробітники "Інфоксводоканалу". Вони ліквідують перебіг та відключають трубопровід від системи колекторів.

Зазначимо, що "Золотий берег" і без каналізації не є безпечним пляжем. Крім того, що на ньому не можна купатися через мінну небезпеку, там знайшли інфекції. Наприклад, НАГвібріони, у тому числі й у мідіях, зібраних на пляжі. На щастя, натомість холерний вібріон не виявили.

Нагадуємо, що купання на пляжах Одеси заборонено. Також для профілактики гострих кишкових інфекцій необхідно суворо дотримуватися правил санітарії та гігієни: пити тільки кип'ячену або бутильовану воду, мити руки з милом, мити фрукти та овочі кип'яченою водою, готувати їжу перед кожним прийомом, дотримуватися термінів зберігання продуктів, купувати продукти тільки в офіційних продажів, а також не купувати рибу та морепродукти на стихійних ринках.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах