На Одещині через негоду без світла залишаються понад 100 населених пунктів (оновлено)

На Одещині через негоду без світла залишаються понад 100 населених пунктів.

На Одещині через негоду без світла залишаються понад 100 населених пунктів. Скриншот відео: facebook.com/dtekoem

Комуналка
26 листопада 2023 12:20

На Одещині через негоду, яка розпочалася у другій половині дня 25 листопада, станом на 10:00 26 листопада залишаються 116 населених пунктів. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Найбільше постраждали Ізмаїльський та Одеський райони. Щоб відновити електропостачання, енергетикам потрібно відремонтувати 41 повітряну лінію, від яких залежить живлення 754 трансформаторних підстанцій. Для цього задіяно 55 бригад: 110 працівників та 55 одиниць техніки.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Станом на ранок 26 листопада фахівці ДПЕК відремонтували десять ліній, які живлять 200 трансформаторних підстанцій, та повернули світло для 6005 сімей у 42 населених пунктах Одеської області.

Відео: facebook.com/dtekoem

ОНОВЛЕНО: Станом на 12:00 без світла залишився 131 населений пункт в області.
Також через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Одеси, внаслідок чого без електропостачання тимчасово залишаються 14 тисяч клієнтів в Київському районі міста. 

Відео: facebook.com/dtekoem

ОНОВЛЕНО: Станом на 19:00 26 листопада без світла залишається 201 населений пункт Одеської області. Щоб відновити електропостачання, енергетики ремонтують 106 повітряних ліній, що живлять 1 847 трансформаторних підстанцій. Над ліквідацією наслідків негоди працюють 93 бригади: 186 працівників та 93 одиниці техніки. 26 ліній, що живлять 645 трансформаторних підстанцій, вже відремонтували, завдяки чому вдалося повернути світло до будинків 25 300 родин. 

Відео: facebook.com/dtekoem

Раніше Vgorode повідомляв про те, що через негоду на Одещині тимчасово закрили рух для всіх видів транспорту на автодорозі М-15 Одеса – Рені, а на автодорозі М-28 Одеса – Южне – М-14 заборонено рух великовантажного транспорту. Також обмеження у русі ввели на трасі Київ – Одеса.

Нагадаємо, на 26 листопада в Одесі та Одеській області оголосили штормове попередження. Протягом доби очікуються значні опади, хуртовина, ожеледиця, налипання мокрого снігу. Видимість на дорогах під час опадів становитиме від 200 до 500 метрів, а пориви північного вітру досягнуть 19–24 метрів за секунду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах