Роботу котельні у Пересипському районі зупинили

Роботу котельні у Пересипському районі зупинили.

Роботу котельні у Пересипському районі зупинили. Фото: t.me/odesacityofficial

Комуналка
28 листопада 2023 13:45

Роботу котельні у Пересипському районі Одеси, де внаслідок сильного вітру було зруйновано трубу, зупинили. Всю ніч вона працювала у тестовому режимі. Подача тепла до будинків одеситів буде відновлено після завершення світлового дня. Про це сказала директор "Теплопостачання Одеси" Ганна Позднякова.

В даний час продовжують аварійні роботи, які проводять спільно з працівниками ДСНС, будівельниками та муніципальною рятувальною службою. Котельня працюватиме в такому режимі, доки все обладнання не буде звільнено від уламків і не буде відновлено цілісність котельні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Позднякової, після закінчення робіт планується, що цілодобове теплопостачання будинку одеситів відновлять.

"Що стосується відновлення власне труби, то до кінця опалювального сезону це зробити неможливо. Проте вже сьогодні ми розпочинаємо проектувальні роботи. Відновлювальні роботи ми зможемо розпочати лише після завершення опалювального сезону", – сказала Позднякова.

Усі інші міські котельні працюють, жодних технологічних порушень немає. Котельня Північна-1 тимчасово зупиняла роботу через падіння тиску газу в системі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах