Після падіння труби: як працює котельня на Паустовському в Одесі

Після падіння труби: як працює котельня на Паустовському в Одесі.

Після падіння труби: як працює котельня на Паустовському в Одесі. Фото: t.me/odesacityofficial

Комуналка
30 листопада 2023 15:53

Котельня на вулиці Паустовського в Одесі, яка забезпечує теплом 120 тисяч мешканців, 10 дитячих садків, дев'ять шкіл та шість медичних закладів, – працює у штатному режимі. Про це повідомляє пресслужба міськради.

"Якщо нам дозволять погодні умови, до 20 грудня плануємо прибрати пошкоджену стіну та працювати далі. Замовили обладнання на другий димар, щоб, у разі потреби, міг працювати запасний котел", – зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Триває розбір завалів, на об'єкті працюють співробітники "ТМО, КУ "Рятувальна водолазна служба Одеської міської ради" та будівельники.

Також триває проведення експертизи, яка встановить причини падіння труби котельні "Північна-2". За даними служб, які моніторять стан повітря, екологічної загрози для довкілля та місцевих мешканців немає.

Нагадаємо, що ввечері 26 листопада через обвал найбільшої котельні в Одесі без опалення залишилася майже половина мешканців селища Котовського.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах