Відключення світла на Одещині: яка ситуація на 1 грудня

Відключення світла на Одещині: яка ситуація на 1 грудня.

Відключення світла на Одещині: яка ситуація на 1 грудня. Фото: zn.ua

Комуналка
01 грудня 2023 11:41

Енергетики повернули світло до будинків ще 19 713 сімей у 98 населених пунктах Одеської області. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК Одеські електромережі.

Станом на 10.00 1 грудня в роботі залишаються ще 9 843 заявки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми працювали всю ніч, безперервно. Високовольтне обладнання вже відремонтували. Зараз лагодимо лінії середньої та низької напруги і закриваємо точкові заявки. Нічні пориви вітру принесли нові відключення, проте ситуація контрольована. Щоб прискорити роботи, всі бригади виведені на лінії. Допомагають нам колеги з лінії. Миколаївобленерго та Одесаміськсвітло", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що міністр енергетики Герман Галущенко під час робочої поїздки до Одеси заявив, що в Одеській області, яка найбільше постраждала від стихії, електроенергія вже має понад 80% споживачів.

Нагадаємо, що відновити електропостачання всім мешканцям Одеської області, яке зникло через негоду з 25 по 28 листопада, енергетики обіцяли до 1 грудня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах