Стало відомо, чи закінчуватимуть зараз опалювальний сезон в Одесі.

Стало відомо, чи закінчуватимуть зараз опалювальний сезон в Одесі.

Стало відомо, чи закінчуватимуть зараз опалювальний сезон в Одесі. Фото: depositphotos.com

Комуналка
25 березня 14:22

Опалювальний сезон в Одесі через блекаут, який обрушився на місто через російські обстріли, поки що закінчувати не будуть. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Ми сіли порахували. Якщо сьогодні це відключити, а на вулиці холодно, то всі включать кондиціонери, обігрівачі. Ми заощадимо 10 мегават, а отримаємо навантаження плюс 20. Тому вирішили не відключати", – сказав голова ОВА.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заступник міністра енергетики Світлана Грінчук в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповіла, що завершення опалювального сезону може приймати місцева влада з урахуванням усіх ризиків.

"Урядом та владою на місцях, яка може приймати рішення про дострокове завершення опалювального сезону, оцінюватимуться всі ці фактори: і середньодобова температура, і готовність енергосистеми, ризики можливого підвищення споживання електроенергії. Рішення прийматимуть насамперед місцеві органи влади", – наголосила чиновниця.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах