Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в п'ятницю

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в п'ятницю.

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в п'ятницю. Фото ілюстративне: uanews.net

Комуналка
30 травня 20:57

У п'ятницю, 31 травня, ліміти на споживання електроенергії в усіх регіонах України, зокрема в Одеській області, не діятимуть. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Так, обмеження не вводитимуть ані для промислових та побутових споживачів, ані для об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами голови правління НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького, відсутність погодинних відключень електроенергії в останні дні травня – це тимчасове покращення, зумовлене виходом з ремонту двох енергоблоків атомних електростанцій. 

"Згідно із графіком, уже найближчими днями в ремонт знову вийдуть певні блоки на атомних електростанціях. І ця ситуація, яку ми маємо в останні дні, коли нам вистачає електроенергії і вдається уникати відключень, вона, на жаль, зміниться знову", – зазначив Кудрицький.

У разі, якщо ситуація в енергосистемі зміниться і заходи щодо обмеження споживання все-таки доведеться застосувати, про це повідомлять додатково.

Нагадаємо, у четвер, 30 травня, електропостачання також не обмежували, однак деякі одесити залишилися без світла через проведення планових робіт ДТЕК.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах