У п'ятницю в Одеській області обмежать електроспоживання: коли відключатимуть світло

Лампочка.

Лампочка. Фото ілюстративне: pexels.com

Комуналка
25 липня 18:15

У п'ятницю, 26 липня, обленерго по всій території України, зокрема й в Одеській області, за вказівкою НЕК "Укренерго" застосовуватимуть графіки погодинних відключень з 05:00 до кінця доби. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Обмеження діятимуть для промислових і побутових споживачів. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є у чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

ОНОВЛЕНО О 19:40: У пресслужбі НЕК "Укренерго" уточнили, що з 05:00 до 13:00, з 18:00 до 20:00 та 23:00 до 24:00 діятиме одна черга відключень. З 13:00 до 18:00 та з 20:00 до 23:00 застосовуватимуть дві черги відключень.

Нагадаємо, у четвер, 25 липня, обмеження електроспоживання мали діяти по всій території України впродовж шістьох годин, з 16:00 до 22:00, однак удень НЕК "Укренерго" повідомила, що відключень не буде до 17:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах