Як минулого року: частина одеситів платитимуть за тепло по 110 гривень за квадрат

Як минулого року: частина одеситів платитимуть за тепло по 110 гривень за квадрат.

Як минулого року: частина одеситів платитимуть за тепло по 110 гривень за квадрат. Фото: dengi.informator.ua

Комуналка
08 листопада 2022 15:15

Частинc одеситів продовжать платити за тепло по 110 гривень за квадрат. Така ситуація сталася через відсутність будинкових теплолічильників. Їх мали встановити до початку опалювального сезону, проте постачання затримуються через війну. Про це повідомляє " УСІ ".

За словами директора "Теплопостачання міста Одеси" Ганни Позднякової, розпочати встановлення лічильників було важко, оскільки обладнання імпортне з Данії та Австрії, а постачання йдуть із затримкою. Перша партія прийшла у серпні – тоді й розпочалася робота. На сьогоднішній день встановили 300 лічильників. Усього потрібно 1000. Робота триває. Але її темпи залежать від постачання обладнання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, минулого опалювального сезону мешканці багатоквартирних будинків, де немає теплолічильників, змушені були платити за опалення в рази більше, ніж раніше. Для встановлення лічильників із бюджету Одеси виділили кошти. Їх мали встановити до початку нового опалювального сезону, проте через війну завершити роботу вчасно не вдається.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах