Як відключатимуть світло в Одесі та області 7 лютого

Як відключатимуть світло в Одесі та області 7 лютого.

Як відключатимуть світло в Одесі та області 7 лютого. Фото: pexels.com

Комуналка
06 лютого 2023 20:27

У вівторок, 7 лютого, в Одесі діятимуть екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки поки не працюють. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Перевірити інформацію щодо поточних вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє Одеська районна військова адміністрація, наразі понад 359 000 абонентів в Одесі та Одеському районі залишаються без світла. В Одесі та Одеському районі 50% мешканців досі залишаються без електроенергії. Жителів забезпечують світлом за графіком: 10 годин відключень та 2 години з електрикою. Вночі вдалося вийти на графік три за дев'ять.

Повернутися до графіків відключення світла три за шість планують до кінця тижня. На цей момент енергетики обіцяють закінчити частину ремонтних робіт і вийти на доаварійні графіки подачі електроенергії.

Марченко зазначив, що всі котельні централізованого опалення міста у роботі. Вони забезпечують 90% мешканців міста постійним теплом. Решта (10 тисяч мешканців) забезпечують локальну котельню, яка підпадає під графік відключень.

Будинків, де цілодобово немає теплопостачання, немає. Об'єкти водопостачання також функціонують, зокрема, за допомогою генераторів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах