Отримай відповідь: як в Одесі готуються до опалювального сезону

Отримай відповідь: як в Одесі готуються до опалювального сезону.

Отримай відповідь: як в Одесі готуються до опалювального сезону. Фото: meme-arsenal.com

Комуналка
23 червня 2022 20:57

Незважаючи на військовий стан та російську агресію, комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" вже готується до початку опалювального сезону. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу мерії.

Так, за словами директора комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси" Ганни Позднякової, наразі проводяться регламентні роботи із заміни ділянок теплових мереж, триває підготовка котелень, а близько 30% котлів пройшли модернізацію.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал "Думська, 1"

Також голова комунального підприємства повідомила про проведення поточного та капітального ремонту обладнання центральних теплових пунктів та зазначила, що до початку сезону в будинках, де ще немає теплолічильників, такі лічильники планують встановити.

Участь у підготовці житлових будинків до опалювального сезону також беруть працівники керуючих компаній міста. Насамперед готують магістральні системи міста. Зокрема, проводиться низка заходів щодо заміни трубопроводу, який забезпечує теплом наші райони.

Відео: YouTube-канал "Думська, 1"

"Є графік необхідних робіт, і ми його дотримуємося... Можемо з упевненістю сказати, що підготовка до опалювального сезону 2022–2023 у нас супроводжується всіма потрібними заходами для того, щоб забезпечити місто теплом цього року та наступного", – заявив заступник директора Департаменту міського господарства Одеської міської ради Віталій Цуркан.

Раніше Vgorode розповідав про те, чи можуть тарифи на опалення в Одесі зрости у два з половиною рази. Також ми повідомляли про те, що сьогодні через аварію два райони Одеси залишилися без світла.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах