Стабілізаційні відключення: за яким графіком відключатимуть світло в Одесі сьогодні

Стабілізаційні відключення: за яким графіком відключатимуть світло в Одесі сьогодні.

Стабілізаційні відключення: за яким графіком відключатимуть світло в Одесі сьогодні. Фото: lifestyle.24tv.ua

Комуналка
07 сiчня 2023 10:55

У суботу, 7 січня, в Одесі діють стабілізаційні відключення світла, які враховують складну ситуацію в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Ознайомитись з оновленими графіками можна за посиланням.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Енергетики нагадують, що для економії електроенергії варто вимикати з розеток усі енергоємні прилади у кімнатах, де немає людей. Також не можна одночасно користуватися кількома потужними електроприладами і включати електродвигуни або насосні станції раніше, ніж через 20–30 хвилин після ввімкнення світла. Пристрої з таймерами при стабілізаційних та екстрених відключеннях краще програмувати на роботу з 00:00 до 06:00.

Раніше речник Одеської ОВА Сергій Братчук розповів про поточну ситуацію зі світлом в Одеському регіоні. Представник ОВА зазначив, що пошкодження об'єктів генерації і магістральних мереж складні та масштабні, а їх відновлення все ще потребує значних ресурсів та часу. Також Братчук закликав громадян розумно споживати електроенергію.

Нагадаємо, Одеська область отримала десять генераторів і машину швидкої допомоги від Поморського воєводства Республіки Польща. Прилади розподілили між навчальними закладами та Пунктами Незламності, а машину швидкої допомоги передали Одеському обласному центру соціально-значущих хвороб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах