В Одесі розпочався опалювальний сезон

В Одесі розпочався опалювальний сезон.

В Одесі розпочався опалювальний сезон. Фото: ventbazar.ua

Комуналка
08 листопада 2022 13:22

З сьогоднішнього дня, 8 листопада, в Одесі розпочинається опалювальний сезон. Про це на брифінгу сказала директор Департаменту міського господарства Наталія Мостовська.

Зазначимо, що тепло у будинках одеситів з'явиться не одразу, а протягом тижня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для населення тариф на опалення залишається незмінним лише на рівні лютого 2022 року. Для підприємств теплової комунальної енергетики фіксована ціна газу також залишається на минулорічному рівні. Різницю між економічно обґрунтованою ціною та тією, за якою "Нафтогаз" відпускатиме газ для комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси", компенсуватимуть із державного бюджету.

Також голова ТДО Ганна Позднякова порадила боржникам, які не можуть сплатити борги за опалення у повному розмірі, платити стільки, скільки можуть. Чиновниця наголосила, що у реструктуризації боржникам не відмовляють, а для того, щоб оформити розрахунок частинами, потрібно звернутися до служби "Теплозбуту" з відповідною заявою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах