На Сході України загинув випускник Одеської військової академії

На Сході загинув випускник Одеської військової академії.

На Сході загинув випускник Одеської військової академії. Фото: facebook.com/VAOdesa

Люди міста
23 лютого 2022 09:00

У понеділок, 21 лютого, внаслідок обстрілу під селом Зайцеве загинув старший лейтенант та випускник одеської військової академії Ігор Демидчук. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Військову академію Одеси.

Ігор Демидчук був випускником факультету підготовки спеціалістів десантно-штурмових військ.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Зазначимо, що 21 лютого загинули двоє бійців, ще четверо отримали поранення.

"В результаті артилерійських обстрілів російськими окупантами у с. Зайцево отримав поранення, несумісні з життям? військовослужбовець 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України, випускник факультету підготовки фахівців десантно-штурмових військ Військової академії (м. Одеса) Демидчук: Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого десантника!" – сказано у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що айтішники з Києва запустили в роботу сервіс, який автоматично моніторить активність російських військ неподалік України. Сайт проекту називається Kordon.io і є інтерактивною картою, на якій є клікабельні мітки геолокації розміщення військ. Клік на кожну позначку відкриває супутникові знімки.

Нагадаємо, що МЗС України відреагувало на рішення Володимира Путіна визнати самопроголошені "Л/ДНР" і закликало ввести проти РФ санкції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах