Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем"

Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" - фото

Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" - фото

Люди міста
14 вересня 2022 16:12

Головний кухар одного з батальйонів 28-ї бригади одесит Костянтин із позивним "Шеф" розповів про те, як потрапив до армії. Про це повідомили у пресслужбі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Так, одесит "Шеф" присвятив понад 15 років життя мистецтву кулінарії. Працюючи у найкращих ресторанах як рідного міста, Європи, а також у морі, він освоїв безліч видів страв та способів їх приготування. Після повномасштабного вторгнення він вирішив використати свої здібності на благо країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Умовивши дружину взяти дітей і поїхати за кордон, я спочатку спробував піти до ТРО, але для мене не було місця. Згодом мені запропонували службу в 28-й омбр, на що я відразу погодився і поїхав на співбесіду", – розповів Костянтин.

За словами "Шефа", польова кухня не стала для нього чимось шокуючим. Навіть навпаки, деякі моменти він згадує з посмішкою.

"На одній із позицій моїм робочим місцем був зроблений із дверей стіл і газовий пальник. Хлопці були дуже здивовані, коли я сказав, що мені цього вистачить", - сказав Шеф.

Улюбленою стравою своїх побратимів Костянтин упевнено називає борщ. Найчастіше він готує його загалом на 20-60 людина. Хоча бувають і "розкішні" блюда. "Одного разу хлопці привезли 10 кілограм сиру, після чого я зробив на всіх сирників. Або ж смажив на всіх картоплю. Усього шість годин на кухні провів. Хлопці оцінили, хоч і говорили, що я збожеволів", - жартома додав. "Шеф".

Протягом служби у лавах "лицарів" Костянтин планує ділитися досвідом з молодшими кухарями і особисто робитиме все можливе, щоб зробити польову кухню не гіршою за ресторанну.

"Кухар справді впливає на особовий склад. Де готують смачно – там солдати і щасливіші, і працюють ефективніше. Де кухня гірша – атмосфера відчутно негативніша", – резюмував "Шеф".

У результаті Костянтин радить українцям вкладати у свою працю всю любов і душу, оскільки тільки так воно буде цінним.

  • Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото
  • Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото 1
  • Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото 2
  • Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото 3
  • Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото 4

Одесити на війні: як професійний кухар став "лицарем" фото

Усі фото: facebook.com/28brigade

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах