В Одесі помер депутат обласної ради

У Одесі помер депутат обласної ради.

У Одесі помер депутат обласної ради. Фото: facebook.com/odesa.regional.council

Люди міста
18 березня 2023 18:10

18 березня у віці 53 років від тяжкої хвороби помер депутат Одеської обласної ради Олексій Семенцов. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної ради.

Олексій Юрійович Семенцов народився 1 січня 1970 року в Одесі. У 2010 – 2012 роках він обіймав посаду начальника управління боротьби із кіберзлочинністю та торгівлею людьми УВС Одеської області. З 2012 по 2014 рік – був начальником Державної міграційної служби Одеського регіону, а з вересня 2015 по травень 2018 року – очолював управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У жовтні 2020 року Олексія Семенцова обрали депутатом Одеської обласної ради від партії "Слуга народу". Також Олексій Юрійович був головою постійної комісії з питань правової політики, забезпечення законності та правопорядку, боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Про місце та час прощання з депутатом повідомлять пізніше.

Нагадаємо, 17 березня в Одесі помер головний тренер гандбольної команди "Одеса" Михайло Щукін, а 16 березня з життя пішов відомий одеський художник, живописець, книжковий ілюстратор, майстер екслібрису, член Національної спілки художників України Геннадій Гармідер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах