В Одесі померла декан факультету ОНУ імені Мечникова

В Одесі померла декан факультету ОНУ імені Мечникова.

В Одесі померла декан факультету ОНУ імені Мечникова. Фото: facebook.com/gennadiytruhanov

Люди міста
14 травня 2023 18:09

В Одесі померла декан факультету романо-німецької філології ОНУ імені Мечникова Лідія Голубенко. Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

"Не стало легендарної одеситки, Заслуженого працівника освіти і просто жінки, яка завжди була готова прийти на допомогу... Вона не просто ділилася знаннями: в кожному студенті вона прагнула пробудити Людину з активною громадською позицією, якою й була сама. Вона була постійною у своїх поглядах, мала принципову позицію і в той же час була неймовірно легкою у спілкуванні, завжди елегантною жінкою з прекрасним почуттям гумору. Лідія Голубенко завершила земний шлях, але в своїх справах вона житиме вічно. Мої щирі співчуття рідним, близьким та друзям Лідії Миколаївни. Вічна пам'ять!" – написав мер Одеси на своїй сторінці у Facebook.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, 10 травня на 96-му році життя в Одесі пішла з життя доктор філологічних наук, професор кафедри лексикології та стилістики англійської мови романо-німецької філології Одеського національного університету імені Мечникова Валерія Кухаренко.

Вічна пам'ять одеситкам, що пішли у Вічність, і співчуття їхнім близьким!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах