У Департаменті охорони здоров'я Одеської ОВА нова керівниця

У Департаменті охорони здоров'я Одеської ОВА нова керівниця.

У Департаменті охорони здоров'я Одеської ОВА нова керівниця. Фото: скріншот трансляції Media Center Ukraine — Odesa

Люди міста
28 липня 2023 11:05

Департамент охорони здоров'я Одеської ОВ очолила нова керівниця. Виконання обов'язків тимчасово доручили начальниці управління медичної допомоги Оксані Рокунець-Сорочан. 25 липня відповідне розпорядження підписав голова Одеської ОВ Олег Кіпер.

Оксана Рокунець-Сорочан – депутат Кодимської територіальної громади Подільського району від "Слуги народу", її батько – великий місцевий фермер, а минулого – депутат Одеської облради. З лютого по квітень 2020 року Оксана Рокунець-Сорочан вже була тимчасово виконуючим обов'язки директора департаменту охорони здоров'я.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

19 лютого 2020 року розпорядженням голови ОДА Максима Куцого на цю посаду було призначено Наталію Одарію-Захар'єву. Вона очолювала департамент 3,5 року. Чиновниця очолила Департамент у розпал пандемії Covid-19 – у квітні 2020 року. Звільнилася Наталя 18 липня 2023 року. Тепер вона працює у центрі реабілітації матері та дитини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах