Під час ракетного удару по Одесі загинув колишній заступник мера Сергій Тетюхін

Під час ракетного удару по Одесі загинув колишній заступник міського голови Сергій Тетюхін.

Під час ракетного удару по Одесі загинув колишній заступник міського голови Сергій Тетюхін. Фото: facebook.com/stetukhin

Люди міста
15 березня 16:34

Серед загиблих внаслідок удару російською балістикою сьогодні, 15 березня, – колишній перший заступник Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тетюхін. Загибель посадовця підтвердили депутат міськради Андрій Вагапов та мер Одеси Генадій Труханов.

"Серед загиблих унаслідок сьогоднішньої атаки – Сергій Тетюхін, мій колишній перший заступник. Неймовірно важка втрата для всіх нас. Професійна і порядна людина, талановитий менеджер і справжній друг. Його спадщина – це сучасні транспортні розв'язки, надана міжнародними партнерами техніка та багато ефективних рішень для покращення міського простору", – зазначив міський голова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рішення залишити посаду у мерії та влитися до лав Сил оборони України він озвучив 29 листопада минулого року.

За його словами, це було особисте рішення.

З початку 2021 року Тетюхін керував міським департаментом транспорту та зв'язку. До цього він був директором міського департаменту економічного розвитку.

28 липня 2021 року одеська міськрада затвердила на посаді віце-мера Одеси Сергія Тетюхіна.

В "активі" Тетюхіна – успішні переговори на різних стадіях щодо надання Одесі кредитів ЄІБ та ЄБРР – на тролейбуси, на низькопідлогові трамваї, на модернізацію зовнішнього освітлення та низку інших.

Нагадаємо, що через сьогоднішній ракетний удар балістикою по Одесі загинули 16 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 73 особи, у тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення. Прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. 16 березня оголосили Днем жалоби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах