Чоловік, який "обматерив" одеського ветерана на протезах, був радником віце-прем'єра Стефанішиної: його звільнили

Чоловік, котрий "послав" одеського ветерана на протезах, був радником віце-прем'єра Стефанішиної: його звільнили.

Чоловік, котрий "послав" одеського ветерана на протезах, був радником віце-прем'єра Стефанішиної: його звільнили. Фото: newsweek.com

Люди міста
04 липня 11:45

Відвідувач ветеринарної клініки Вадим Ш., який образив ветеринара та учасника бойових дій на протезах Олексія Притулу, був радником віце-прем'єра Ольги Стефанішиної. Про це повідомили в Офісі віцепрем'єра.

"Офіс Віцепрем'єра розуміє громадське обурення, вважає таку поведінку неприйнятною, яка не відповідає нашим цінностям. Ситуація має бути вирішена правовим способом", – зазначили у відомстві.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І додали, що Вадим Ш. більше не працює позаштатним радником віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

За інформацією ветерана Олега Симороза, Шевеленко як позаштатний радник Стефанішиної запрошувався на наради та офіційні заходи за участю віце-прем'єра, а також супроводжував її у поїздках.

Крім того, у мережі з'явилася інформація про те, що Вадим є власником та директором ТОВ "Одесаспеценерго", яке працює з 2006 року. Основний вид діяльності – КВЕД 43.21 Електромонтажні роботи. Додаткові послуги – будівництво житлових та нежитлових будівель, будівництво споруд електропостачання та телекомунікацій, каналізація, відведення та очищення стічних вод, будівництво трубопроводів. За весь час на фірму було відкрито 19 судових позовів, у тому числі два кримінальні.

30 травня 2024 року ТОВ «Одесаспеценерго» виграло низку тендерів від Миколаївської ОВА на реконструкцію водопроводів на суму 345 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що в Одесі ветеринарного лікаря та ветерана ЗСУ Олексія Притулу "послав" на три літери відвідувач, коли дізнався, що лікар втратив обидві ноги. Інцидент стався у клініці "Айболіт". Чоловік у червоній футболці та з білим пуделем увійшов до кабінету Притули. Спочатку відвідувач не знав про травму лікаря, бо той сидів за столом. Коли чоловік спитав, чому лікар не встає оглянути собаку, Притула обернувся до нього, щоб показати, що у нього протези. Хуліган обдурив ветеринара і залишив приміщення.

У результаті Вадим вибачився. У поліції на нього склали протокол.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах