Із п'ятьма повітряними тривогами: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

З п'ятьма повітряними тривогами: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

З п'ятьма повітряними тривогами: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: Facebook-сторінка 126 бригади ТРО міста Одеси.

Суспільство
11 вересня 2022 09:10

Ніч із 10 на 11 вересня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали п'яти повітряних тривог, проте обстрілів не було. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Ворожа авіація виявляє активність. Імовірність нанесення ракетних ударів залишається високою, тому важливо реагувати на сигнали повітряної тривоги. При цьому ситуація на південному фронті та в нашому регіоні повністю контрольована.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що найближчим часом окупаційні війська дійдуть до Одеси, проте Сергій Братчук зазначив, що про це Кадирову слід розповісти тим окупантам, яких розбили наші захисники на Харківському та Херсонському напрямках.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Сергій Братчук привітав усіх причетних з Днем танкіста.

"Танкісти, танкові війська – ви міць і кулак нашої держави та наших Збройних Сил. Я бажаю вам завжди 4. 5. 0 і бити ворога так, як ви це вмієте. Слава українським танкістам! Слава Збройним Силам України! Ми обов'язково переможемо! Танкові війська – це броня! Траки, вперед!" – сказав речник Одеської ОВА.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На південному напрямку наша авіація відпрацювала десять ударів по ворожих позиціях, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 350 вогневих завдань. Втрати ворога протягом доби становили 80 окупантів, одна гаубиця "Мста-Б", один безпілотний розвідник типу "Орлан-10". Також ЗСУ знищили склади боєприпасів у Миколаївському, Херсонському та Бериславському районах та вразили чергову поромну переправу в районі Нової Каховки.

Відео: facebook.com/okPivden

Загрози ракетних ударів залишаються актуальними. Ворог задіює тактичну та стратегічну авіацію, системи та комплекси наземного базування.

Крім того, в Чорному морі, тримаючись у ракетобезпечному районі, вздовж кримського узбережжя маневрують 13 бойових кораблів, серед яких два надводних ракетоносії, що тримають напоготові 16 крилатих ракет морського базування. Також зберігається високий рівень мінної небезпеки у штормовому морі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах