10-річна дівчинка з Одеської області повторно віддала ЗСУ 10 000 гривень, подаровані їй волонтерами

10-річна дівчинка з Одещини повторно віддала ЗСУ 10 000 гривень, подаровані їй волонтерами.

10-річна дівчинка з Одещини повторно віддала ЗСУ 10 000 гривень, подаровані їй волонтерами. Фото: tsn.ua

Події
29 вересня 2022 09:58

10-річна дівчинка з Одещини Дар'я Безугла повторно віддала ЗСУ 10 000 гривень, подаровані їй волонтерами. Про це повідомляє " ТСН ".

Раніше Даша відрізала свою майже метрову косу, щоб допомогти ЗСУ. Після цього дівчинку запросили на екскурсію до Львова, де їй подарували 10 000 гривень, проте вона вирішила ці гроші передати на ЗСУ, незважаючи на вмовляння волонтерів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер ці гроші стали одними з перших у збиранні на позашляховик. Він потрібен бійцям, які відвойовують південні території України, бо старі вони втратили у бою. Потрібно зібрати 300 тисяч гривень. Завдяки грошам Дарії та інших волонтерів уже набралося чверть необхідної суми.

"Коли знову написала хлопцям під Херсоном, вони теж плакали і кажуть, що вражені дітьми. Хоча їм дуже шкода, що маленьким українцям доводиться проходити зараз через такі виклики", – каже керівниця волонтерського центру Інга Кординівська.

Дівчинка каже, що зараз вона мріє лише про перемогу України, а коли це станеться, то назбирає грошей та купить собі щось.

"Я дуже хотіла зробити свій внесок у підтримку наших Збройних сил, тому для мене було важливо передати кошти їм. Я і моя сім'я, як і всі українці, хочемо, щоб ЗСУ найшвидше перемогли ворога, і коли буде перемога України, я собі ще назбираю коштів та куплю щось корисне. Слава Україні!", – каже школярка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах