17 пожеж та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба у рятувальників в Одесі та області

17 пожеж та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба у рятувальників в Одесі та області.

17 пожеж та вибухівки часів Другої світової війни: як минула доба у рятувальників в Одесі та області. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
28 травня 2022 09:35

За добу, з 27 по 28 травня, в Одеському регіоні гасили 17 пожеж, вісім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на обласне управління ДСНС.

В області продовжуються підпали сухої трави. Так, протягом останньої доби рятувальники п'ять разів виїжджали на ліквідацію таких загорянь. Загальна площа підпаленої рослинності становила 0,11 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також рятувальники двічі виїжджали на вилучення та знищення снарядів часів Другої світової війни. У місті Болград виявили та ліквідували гранату, а в селі Кочубеївка Болградського району – гранату та артснаряд.

Минулої доби співробітники ДСНС двічі допомагали мешканцям Одеси вибратися із зачинених квартир. Зокрема, в Малиновському районі міста о 13:27 рятувальники допомогли відчинити двері квартири, в якій знаходилася малолітня дитина 2017 року народження. Аналогічна допомога двічі знадобилася і жителям Одеської області: у Чорноморську о 15:12 рятувальники відкрили квартиру, де знаходилася хвора жінка 1936 року народження, а о 18:19 – двері приватного будинку, з якого не міг самостійно вибратися чоловік 1939 року народження.

На вибухи та обстріли рятувальників не залучали, таких повідомлень не надходило.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах