Під Одесою у ворота гаража влучила куля з Придністров'я

Під Одесою у ворота гаража влучила куля.

Під Одесою у ворота гаража влучила куля. Фото ілюстративне: freepik.com

Події
09 лютого 2022 19:35

Мешканець села Станіславка Подільського району Одеської області виявив у воротах свого гаража кульовий отвір. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Думську".

Інцидент трапився вранці 8 лютого. Про те, що трапилося, чоловік відразу ж сповістив прикордонників.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Після огляду території правоохоронці дійшли висновку, що куля, ймовірно, прилетіла з боку невизнаної Придністровської Молдавської Республіки. Річ у тім, що село Станіславка розташоване прямо на кордоні з придністровським районом Республіки Молдова, а саме на цій території нещодавно проходили навчання за участю Оперативної групи російських військ.

Нагадаємо, з початку поточного року на Одещині діє закон "Про основи національного опору", в якому чітко прописані заходи на випадок військового вторгнення. Також в Одесі створили карту бомбосховищ, на яку нанесені 208 звичайних бомбосховищ та 135 протирадіаційних укриттів у різних районах міста.

Раніше Vgorode розповідав про те, що на полігоні під Одесою під час навчань з бойової підготовки у офіцера прямо в руках вибухнула граната, а наприкінці січня мешканець Одеської області розвісив на стовпах муляжі гранат. Згодом з'ясувалося, що таким чином чоловік хотів уберегти свої володіння від грабіжників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах