На одеському Привозі наркоман-вампір покусав людей до крові

На одеському Привозі наркоман-вампір покусав людей до крові.

На одеському Привозі наркоман-вампір покусав людей до крові. Фото: t.me/xydessa

Події
10 лютого 2022 09:32

9 лютого в Одесі на ринку "Привіз" наркозалежний чоловік напав на перехожих та покусав їх. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на telegram-канали.

Нападник був під психоактивними речовинами. Чоловік попросив у перехожих прикурити, розповівши, що він не має грошей і про вагітну дружину у пологовому будинку. При цьому він не приховував, що немає навіть на дозу, паралельно показавши людям обколоті руки.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Коли сигарету не дали, то чоловік як вампір вп'явся зубами одному хлопцю в спину, а потім другому в ногу. На місце довелося викликати поліцію.

Зазначимо, що, судячи з фото, укуси були сильними.

На одеському Привозі наркоман-вампір покусав людей до крові.На одеському Привозі наркоман-вампір покусав людей до крові. Фото: t.me/xydessa

Нагадаємо, що увечері 9 лютого у Суворовському районі Одеси нетверезий водій влетів у маршрутку. Постраждали троє людей.

Раніше ми повідомляли, що в Одесі на Куликовому полі помер молодий чоловік, якого лишили біля пункту обігріву. Інцидент трапився вдень 16 січня. Бригада "швидкої" привезла хлопця із ознаками наркотичного передозування до пункту обігріву навпроти будинку Профспілок.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах